Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Zgudi:
--- Cytat: Xeovar w Marzec 10, 2017, 14:02:22 ---zostało troche ludzi którzy nie położyli lachy na sojuszu
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się, że to nie tyle położenie lachy na sojuszu co brak wiary, że w niedalekiej przyszłości uda się wykurzyć testów z Eso :) Za duży przeciwnik to i morale spadają. Goonowo pozwoli przeczekać i zastanowić się co dalej :) Tak rozumiem ich motywację.
Amek Vi:
Kto polozyl lache ma tych co nie chcieli w Stain sie bawic?
Qlko1:
--- Cytat: Amek Vi w Marzec 10, 2017, 14:19:13 ---Kto polozyl lache ma tych co nie chcieli w Stain sie bawic?
--- Koniec cytatu ---
Stain to nie był plan długoterminowy dla ally, tylko alternatywa na okres przejściowy.
Z całym szacunkiem dla wychodzących, w końcu każdy gra jak chce, odwrócenie się plecami w momencie wystąpienia problemu to pójście na łatwiznę :)
Z drugiej strony nie każdy gra po to, żeby się męczyć wyzwaniami.
GL HF wszystkim, a karawan(a) jedzie dalej :D
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Amek Vi:
Racja. Tylko po co w takim razie te ankiety, zebrania i radosc, ze w sumie udalo nam sie dogadac aby pojsc gdzies razem dalej?
Teraz to wyglada tak, ze 3 najwieksze korpy poszly krabic, a jedyna sluszna opcja zostala ku chwale ojczyzny afczyc w stain. No nic, have fun 8)
Qlko1:
--- Cytat: Amek Vi w Marzec 10, 2017, 14:39:31 ---Racja. Tylko po co w takim razie te ankiety, zebrania i radosc, ze w sumie udalo nam sie dogadac aby pojsc gdzies razem dalej?
--- Koniec cytatu ---
To akurat i dla mnie nie było do końca jasne.
--- Cytat: Amek Vi w Marzec 10, 2017, 14:39:31 ---Teraz to wyglada tak, ze 3 najwieksze korpy poszly krabic, a jedyna sluszna opcja zostala ku chwale ojczyzny afczyc w stain. No nic, have fun 8)
--- Koniec cytatu ---
Kij ma dwa końce, wyjście z ally tłumaczone złym zarządzaniem też nie jest do końca prawdą. W końcu, póki haveny były dostępne, jakoś nikogo to zarządzanie tak bardzo nie uwierało.
Najbezpieczniej jest przyjąć, że obie strony nieco mijają się z prawdą :)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej