Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (299/353) > >>

[BWTF] Old Piosall:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 09, 2017, 16:21:53 ---Hmm trochę nie do końca rozumiem, dlaczego czując zrozumiały opór do bycia na czyjejś łasce i niełasce idziecie do najbardziej zamordystycznego, a zarazem chimerycznego i aroganckiego sojuszu w grze, ale cóż, Wasza decyzja - oby wyszła Wam na zdrowie. Jak tylko będę mieć okazję dołączyć do Theraboisowego wypadu do Goonowa, to się chętnie z Wami postrzelam. :)

--- Koniec cytatu ---
Isen.. wyzej dalem ci moje odczucia co do postawy c0ven.

O motywacji bwtf moge ci poopowiadac na zlocie :p przy gorzale

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

[WILD5] Gagat:
goonowo jakie jest takie jest, ale na pewno nie zabraknie im tam spokoju, dużej ilości fc, flot po angielskiemu (ile można słuchać ruskiego pierdolenia podczas flot?), kopania jeśli ktoś woli i świetnej organizacji. CEO korpa nie będzie miał może nic do powiedzenia w kwestii alliancu, w przeciwieństwie do c0venu, ale może i dobrze ;]. Ja jestem zdania, że w ally powinien być lekki zamordyzm i jakieś wymagania. Inaczej co to za ally ? Można życzyć jedynie powodzenia, zarówno korporacjom jak i C0venowi.

Zgudi:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Marzec 09, 2017, 16:48:03 ---goonowo jakie jest takie jest, ale na pewno nie zabraknie im tam spokoju, dużej ilości fc, flot po angielskiemu (ile można słuchać ruskiego pierdolenia podczas flot?), kopania jeśli ktoś woli i świetnej organizacji. CEO korpa nie będzie miał może nic do powiedzenia w kwestii alliancu, w przeciwieństwie do c0venu, ale może i dobrze ;]. Ja jestem zdania, że w ally powinien być lekki zamordyzm i jakieś wymagania. Inaczej co to za ally ? Można życzyć jedynie powodzenia, zarówno korporacjom jak i C0venowi.

--- Koniec cytatu ---

Co do zmiany aliansu, również życzę powodzenia! Tylko co na to Xeovar. Jest tu gdzie? Licząc na koniec w c0ven zostaje jakieś ~200 kont z czego 70-80% to (wg opinii paru osób) nieaktywni gracze lub alty.

A propo, Soulscream chyba dzisiaj pije szampana. Przez X długich lat c0ven (a raczej jego członkowie) mówił, że nie skumają się z goonsami, pamiętam jak soul całymi miesiącami sam bronił podłych gonsów psujących EVE, a tu zwrot. :)

[I-DEA] yrek-76:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 09, 2017, 14:58:01 ---My tu gadu gadu, ale przydałoby się, żeby ktoś z LOST IDEA, lub inna osoba siedząca w temacie napisała historyjkę co ich skłoniło do odwrotu po 8 latach.

A propo, skojarzyło mi się - może niepotrzebnie - z odejściem również bardzo rozpoznawalnego Lamb Federation Navy, gdzie jest dziś LFN? :)

--- Koniec cytatu ---

Jakoś nie czuję się w obowiązku do przedstawiania takich historyjek oraz naszej motywacji.
Jedne co mogę powiedzieć, że nie idziemy szukać zielonych pastwisk, idziemy bezpośrednio na front, szukając kontentu PVP.
Będziemy próbować odbudowywać naszą siłę bojową nie zaś siłę krabiącą.
IDEA od zawsze kojarzyła się z PVP i właśnie tego szukamy na chwilę obecną, w tym kierunku chcemy dalej podążać.

Filip Bonn:
plus jest taki, że będzie więcej polskich korpów w różnych ally a nie dwa na krzyż

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej