Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (298/353) > >>

Zgudi:
My tu gadu gadu, ale przydałoby się, żeby ktoś z LOST IDEA, lub inna osoba siedząca w temacie napisała historyjkę co ich skłoniło do odwrotu po 8 latach.

A propo, skojarzyło mi się - może niepotrzebnie - z odejściem również bardzo rozpoznawalnego Lamb Federation Navy, gdzie jest dziś LFN? :)

[BCPM] Zikko Zinn:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 09, 2017, 14:58:01 ---My tu gadu gadu, ale przydałoby się, żeby ktoś z LOST IDEA, lub inna osoba siedząca w temacie napisała historyjkę co ich skłoniło do odwrotu po 8 latach.

A propo, skojarzyło mi się - może niepotrzebnie - z odejściem również bardzo rozpoznawalnego Lamb Federation Navy, gdzie jest dziś LFN? :)

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem ciekawość :) W milicji nie ma takich dramatów, 3/4 graczy ma pilotów po 2 stronach frontu :)

[BWTF] Old Piosall:
Wiec BWTF opuszcza cOven. Owszem idziemy do GSF.

Nie bedzie reaktywacji ani BWC ani PTF. Trzymamy sie razem i to nam odpowiada. Oba powyzsze corpy rowniez opuszcza c0ven. Przypomne ze na pokladze BWTF jest tak samo Savek jak i Arrianne PL.. nic mi nie wiadomo by ktorys sie gdzies wybieral.

Nie ma sensy debatowac dlaczego tak a nie inaczej. Coven liczyl na zachowanie wlasnej torzsamosci. QFC nie daloby jej nam taka jest prawda. To co zawsze odstraszalo nas to latka peta. W sw nigdy nim nie bylismy bo mimo wzlotow i  upadkow to statystyki liczb dawanych zawsze plasowaly nas w pierwszej 4 a najczescie w pierwszej 3.

QFC to zgodzenie sie na bycie na czyjejs lasce i kaprysie. Takie moje odczucie. Jednak moze faktycznie c0ven potrzebuje odetchnac. Ludzie potrzebuja zobaczyc co jest za miedza.

Licze ze uda sie kiedys jeszcze podniesc flage c0ven na maszt. A tym czasem zapraszam trolowe szanowne towarzystko na zlot druga edycje pod patronatem BWTF wiecej informacji do konca tego tygodnia. :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Isengrim:
Hmm trochę nie do końca rozumiem, dlaczego czując zrozumiały opór do bycia na czyjejś łasce i niełasce idziecie do najbardziej zamordystycznego, a zarazem chimerycznego i aroganckiego sojuszu w grze, ale cóż, Wasza decyzja - oby wyszła Wam na zdrowie. Jak tylko będę mieć okazję dołączyć do Theraboisowego wypadu do Goonowa, to się chętnie z Wami postrzelam. :)

jozume:
Powodzenia! Na pewno dacie sobie radę. Ciekaw jestem jednak co stanie się z C0venem. Będą walczyć dalej? Odbiją Eso?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej