Eve Online > Background
Opowieści pilota Ezoko - blog
Theronth:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Czerwiec 09, 2013, 19:33:24 ---troche DPSa i większa szybkośc przydaję się to jak wpada się na plexa gdzie jest węcej niż jeden przeciwnik i trzeba szybko spieprzac od beacona
--- Koniec cytatu ---
Osobiście nie bawię się w nano na czymś co bez niczego wyciąga 4km/s, na swoim mam 2x Magstab a cały tank to web i DCU. Armor Rep do naprawy pomiędzy walkami (null). Plate ściąga prędkość, którą zyskujesz na nano i rigu o połowę, a jeśli dostaniesz scrama to i tak nikogo nie uratuje. Meh
Ezoko:
Orbit - kombinuję zarówno z keep-at-range jak i z manualnym pilotowaniem, tylko nie radzę sobie z utrzymaniem orbity na poziomie takim by wleźć za blisko lub nie odpłynąć za daleko. Być może mam za mały monitor by efektywnie sterować manualnie, bo okna przeszkadzają (gram na lapku, często w podróży), aczkolwiek manewr procy bądź ucieczka wychodzą coraz lepiej.
W poniższym przykładzie (carac vs hurek) - używałem orbit świadomie, sterując przepalaniem punkta i on/off MWD, błąd popełniłem tym skokiem na drugi pas asteroid, na 0km:
http://graniaczas.blogspot.com/2013/06/soczyste-walki-prawie-tak-jak-lubie.html
Przy okazji - zapraszam na kolejny odcinek!!
:D
Dab3r:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 29, 2012, 14:36:59 ---No niestety. W dobie internetu każdy jest Sienkiewiczem, Szymborską i Hłaską, nawet jeśli coraz większa liczba ludzi nie miała w ręku jednej z ich książek.
Oczywiście, można się ogłosić "pisarzem XXI wieku" i łamać wszelkie konwencje, ale prawda jest taka, że trzeba być mistrzem konwencji by je zmieszać skutecznie w nową jakość. Bycie buntownikiem bez powodu budzi co najwyżej śmiech.
--- Koniec cytatu ---
-1 rep za bardzo kiepski, niemerytoryczny, trollowy post. Z mojego punktu widzenia, porównywanie do Szymborskiej świadczy o niedorozwoju intelektualnym porównującego. Gimbus chętnie skrytykuje, ale sam nic zupełnie stworzyć nie potrafi, czy się mylę?
Colonel:
Daber, zamiast dreczyc Sokola pomyslalbys o ransom board'zie sie :D
Theronth:
--- Cytat: Dab3r w Czerwiec 13, 2013, 14:08:24 ----1 rep za bardzo kiepski, niemerytoryczny, trollowy post. Z mojego punktu widzenia, porównywanie do Szymborskiej świadczy o niedorozwoju intelektualnym porównującego. Gimbus chętnie skrytykuje, ale sam nic zupełnie stworzyć nie potrafi, czy się mylę?
--- Koniec cytatu ---
Wyborny Necropost, milordzie. To raz.
Ogłoszenie downvote i uzasadnienie trollem. To dwa.
Użycie słowa 'gimbus'. To trzy.
Gratuluję udanego shitpostu.
Btw, śmieszny jest ten wałkowany nawet w komentarzach na Youtube argument 'nie umiesz zrobić to nie krytykuj'. Dlaczego nie? Nie mogę mieć własnego zdania? Czy żeby powiedzieć kumplowi 'Stary, Kac Wawa to straszne gówno', muszę najpierw sam nakręcić film pełnometrażowy?
Ja rozumiem, że kartel negrepowy istnieje, ale Chryste na motorze, wciśnij tą łapkę w dół skoro musisz i nie zadręczaj nas swoimi wypocinami. Po to właśnie są te przyciski.
@Ezoko
Kiedy będzie wpis o moim Domim? :P
Dziś wieczorem wrzucam filmik jak mi Wasz Bhall dupsko skopał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej