Eve Online > Background

Opowieści pilota Ezoko - blog

<< < (18/33) > >>

Doom:
pomysł pewnie opierał się na kaitowaniu z wykorzystaniem względnie długiego weba z solidną redukcją prędkości (webik na statku tego typu jeśli się nie mylę jest wydajniejszy niż dwa ze statku bez takiego bonusu), tyle że ten ew latajek amarski ma nie dość że td to jeszcze neuty o sporym zasięgu, zresztą sam wiesz co to małe bydle potrafi

FN:

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 09, 2013, 15:45:20 ---SLIGHT OFFTOP:
http://koza.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18062755
A co to za wynaturzenie? :D

--- Koniec cytatu ---

nowy model - deredebil

MiltisUmbrae:
Zagadałem się z kumplem i nie zauważyłem że mnie wykloaczyło :P

Ogólnie fit się sprawdza w sumie z TD nigdy nie miałem problemu bo dostawałem czasem po 2 i bez problemu zjadałem takiego delikwenta, fajna sprawa jak wpada się ekipą na plexa i trafia się sytuacja taka jak tutaj gdzie we 3 wyskoczylismy do 5 (venge, harpy, DD vs 4 riftery i crucifier) venge wpadło pierwsze i zebrało całe agro a ja zaraz potem i rozwaliłem TD crucifiera co znacznie ułatwiło wybicie reszty.

Poza tym całkiem niezły jest na solo bo nie ma frejki która by mu mogła uciec, a sam w razie probelmu moze odejść, wadą jest jedynie stosunkowo skromny tank, i cały czas kombonuje jakby mu dodać trochę EHP nie tracąc przy tym speeda.

Theronth:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 09, 2013, 16:04:31 ---pomysł pewnie opierał się na kaitowaniu z wykorzystaniem względnie długiego weba z solidną redukcją prędkości (webik na statku tego typu jeśli się nie mylę jest wydajniejszy niż dwa ze statku bez takiego bonusu), tyle że ten ew latajek amarski ma nie dość że td to jeszcze neuty o sporym zasięgu, zresztą sam wiesz co to małe bydle potrafi

--- Koniec cytatu ---
Sam mam 150mm DD, bardziej chodziło mi czo to za lowy i rigi.
Btw na mailu jest Slicer, nie Sentinel :P

MiltisUmbrae:
troche DPSa i większa szybkośc przydaję się to jak wpada się na plexa gdzie jest węcej niż jeden przeciwnik i trzeba szybko spieprzac od beacona

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej