Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament X
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 21, 2012, 16:29:21 ---My wrzucamy. Czasem nawet zamiast statkow na teren wroga. >:D
--- Koniec cytatu ---
Chwalipięta :P
Przy typowych hotdropach na kilka, kilkanaście statków też?
Xeovar:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 21, 2012, 17:15:54 ---Chwalipięta :P
Przy typowych hotdropach na kilka, kilkanaście statków też?
--- Koniec cytatu ---
Nie, raczej chodzi o to że przypadkiem :D
Choć ostatnio jeden z pilotów się upierał że naprawdę kliknął bridge i mu jump wyszedł... nawet petycje chciał pisać ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 21, 2012, 08:18:20 ---Teoretycznie T3 można robić na pseudo loga :P
--- Koniec cytatu ---
Czy aby T3 nie straciły możliwości korzystania z covert-portalu?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 21, 2012, 17:57:27 ---Czy aby T3 nie straciły możliwości korzystania z covert-portalu?
--- Koniec cytatu ---
Pierwsze słyszę... CCP też nie pamiętam żeby o tym kiedykolwiek pisało.
--- Cytat: Xeovar w Czerwiec 21, 2012, 17:23:45 ---Nie, raczej chodzi o to że przypadkiem :D
Choć ostatnio jeden z pilotów się upierał że naprawdę kliknął bridge i mu jump wyszedł... nawet petycje chciał pisać ;)
--- Koniec cytatu ---
Heh :D swego czasu pzysiegałem że warpnałem na inny gate niż ten co wylądowałem... jak wytrzeźwiałem przestałem przsięgać :P
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 21, 2012, 19:11:08 ---Pierwsze słyszę... CCP też nie pamiętam żeby o tym kiedykolwiek pisało.
--- Koniec cytatu ---
AFAIR obecnie T3 nie mogą być bridge'owane przez BOpsy, gdyż ten "przywilej" dotyczy tylko statków, których kadłuby (hulle) są przystosowane do covert-cloaka, a w przypadku T3 zależy to od konkretnego subsystemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej