Eve Online > Dyskusje ogólne

Alliance Tournament X

<< < (25/43) > >>

Theronth:
Chciałbym zobaczyć sytuację, w której bardziej opłaca się wrzucić gang bopsów z logi za 20b niż zwykłych bsów. Nie licząc ganku na biednym żydku na pasku.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Theronth w Czerwiec 21, 2012, 03:39:12 ---Chciałbym zobaczyć sytuację, w której bardziej opłaca się wrzucić gang bopsów z logi za 20b niż zwykłych bsów. Nie licząc ganku na biednym żydku na pasku.

--- Koniec cytatu ---
Takich przykładów można mnożyć, pierwszy z brzegu - system cynojammed. Chciałbym zobaczyć jak te BSy tam wrzucasz  :)
Drugi z brzegu - covert cyno nie świeci na over.
itd, itp
Swoją drogą samych blackopów się nie rzuca, w większości są to flotki recon/bomber ze wsparciem od paru blackopów. I wierz mi na słowo, nie tylko po to żeby zgankować pojedyńczego łosia.  :P
Taki covert logi by się przydał ogólnie, szkoda że to będzie unikalny ship.

Doom:
Teoretycznie T3 można robić na pseudo loga :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 21, 2012, 08:18:20 ---Teoretycznie T3 można robić na pseudo loga :P

--- Koniec cytatu ---
No właśnie, pseudo  :P
Podejrzewam że po turnamencie będziemy świadkiem kilku ciekawych akcji blackopowych z wykorzystaniem tych logistyków.

P.S.: do mojej poprzedniej wypowiedzi - po wrzuceniu bsów przez tytka, te bsy muszą wrócić do domu na własnych nogach, bo nikt nie wrzuci tytka na teren wroga tylko po to żeby przerzucił statki spowrotem.
Blackopem to norma a nie problem  :)

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 21, 2012, 12:27:00 ---P.S.: do mojej poprzedniej wypowiedzi - po wrzuceniu bsów przez tytka, te bsy muszą wrócić do domu na własnych nogach, bo nikt nie wrzuci tytka na teren wroga tylko po to żeby przerzucił statki spowrotem.

--- Koniec cytatu ---

My wrzucamy. Czasem nawet zamiast statkow na teren wroga.  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej