Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
Dec Apilatour:
--- Cytat: littleozzik w Maj 22, 2012, 09:08:42 ---Jeśli ktoś od nas obecnie tam lata to go zabijcie za głupotę bo sam nie wiem po jakiego grzyba się tam szlaja :P
--- Koniec cytatu ---
spokojnie już trwają pertraktacje z ccp coby nam go przenieśli bliżej was >:D >:D
RobekPL:
Re: Do kolegow Matarow
Przykro mi sie czyta wasze posty na centrali nie widzac Was w ciagu ostatnich 2 dni w bitwach, w dwoch najwazniejszych systemach dla naszej frakcji - Kourm i Kamela.
Panowie i Panie, toz widzialem dzis w nocy ludzi w VIDE aktywnie walczacych, a wasz staz w milicji troche dluzszy wiec chyba powinno sie wiecej wymagac od Was.
Mam nadzieje ze po patchu wezmiecie sie za siebie i wylecicie z tego Eszur, w czyms wiekszym od traszera...i niech Was bedzie nawet duzo, wiecej od nas.
Cos moze na to zaradzimy :)
poconick2:
Nie wymagaj od ludzi, których jedynym pomysłem na grę jest kampienie gejta, jakichś walk lub inicjatywy, ewentualnie zrobienia czegoś ciekawszego niż siedzenie w 1 systemie przez większość swojego stażu gry a później smuty, że gra jest nudna :)
Nitefish:
Czoko-czoko is comming... :)
Dec Apilatour:
jak panowie można z wami konkurowac? sami widziecie, bije od was taki blask zajebistości, że jedyne co nam zostaje to ucieczka w popłochu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej