Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
RobekPL:
--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 15, 2012, 11:37:07 ---Sasawong - ten gość gra jak bot, pewnie więcej plexi niż połowa matarskiej milicji :P
--- Koniec cytatu ---
Kiedys w Amarskiej Milicji chodzila plotka ze to nie jest jedna osoba tylko 3 japonskich studentow, ktorzy graja na jednym koncie :)
polecam artykul naszej Amarskiej 'Propaganda-Girl" o Sasawongu :)
http://sovereigntywars.wordpress.com/2012/03/09/sasawong-who-is-this-mystical-creature-anyhow/
kamel:
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 15, 2012, 17:32:51 ---I bylem mile zaskoczony, tym co mowia, co robia, jak patrza na nas Amarrow jako przeciwnikow. Walki unikalem, ale robilem dobre wrazenie :)
Zabawa byla przednia. Na marginesie dodam ze wiekszosc floty byla w dupe pijana :)))
--- Koniec cytatu ---
Może byś rozwinął jak na nas postrzegają itp. bo w sumie ciekaw jestem :)
RobekPL:
--- Cytat: Kamel w Czerwiec 15, 2012, 18:04:14 ---Może byś rozwinął jak na nas postrzegają itp. bo w sumie ciekaw jestem :)
--- Koniec cytatu ---
Wyglada to bardzo podobnie do tego jak my ich postrzegamy, choc po 2 godzinach gadek na TS-ie, ciezko jednoznacznie stwierdzic.
Nie wyrazali sie z jakas pogarda czy cos w tym stylu, choc w tej wojnie widac obecnie ich przewage.
Bardzo maja parcie na PVP, i tym bylem bardzo zaskoczony.
Rznalem okropnego nooba (ktorym i tak defacto ciagle jestem hahahah) i wielu osobom zadawalem dziwne pytania, zawsze dostalem odpowiedz.
Wiecej pomagaja nowym, widac ta roznice od sytuacji panujacej w Amarr. Moze zwiazane jest to z faktem ze ekipy Amarr to raczej w miare doswiadczeni piloci.
I tu chyba jest pies pogrzebany...Nam sie chyba juz troche nie chce robic czegos co robilo sie wczesniej, a tam jest okropny glod doslownie wszystkiego.
Troche tam jest mniej dramy jaka obecnie panuje w Amarr Militia, widac i slychac ze maja fun i szukaja tego funu.
Tam czat milicyjny naprawde nie milknie, duzo sobie inteluja, na pewno wiecej niz u nas.
Ogolnie same superlatywy, co jednak nie zmienia faktu ze to wrog i trzeba go zabijac :)
Nitefish:
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 15, 2012, 18:24:23 ---...
Bardzo maja parcie na PVP, i tym bylem bardzo zaskoczony.
...
Troche tam jest mniej dramy jaka obecnie panuje w Amarr Militia, widac i slychac ze maja fun i szukaja tego funu.
...
--- Koniec cytatu ---
No może jestem dość krótko w milicji ale nie rozumiem "ich parcia na pvp" skoro ciągle uciekają. Parcie im się chyba włącza jak mają miażdżącą przewagę... Taktycznie pewnie to działa ale czy to jest fun?
Co do dramy to średnio tego doświadczyłem ale widać, że część korpów w naszej milicji centralnie się nie cierpi. Tym samym współpraca jest kiepska co odbija się na działaniach wojennych.
Dec Apilatour:
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 15, 2012, 17:36:25 ---Kiedys w Amarskiej Milicji chodzila plotka ze to nie jest jedna osoba tylko 3 japonskich studentow, ktorzy graja na jednym koncie :)
polecam artykul naszej Amarskiej 'Propaganda-Girl" o Sasawongu :)
http://sovereigntywars.wordpress.com/2012/03/09/sasawong-who-is-this-mystical-creature-anyhow/
--- Koniec cytatu ---
sasa jest niemcem i wbrew pozorom, jest stabilny emocjonalnie jak na osobę która non stop pleksuje, w milicji siedzi od poczatku jej istnienia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej