Śmietnisko > Flamewar

Amarzy vs Matarzy - flejmik :D

<< < (27/31) > >>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 23, 2012, 20:41:41 ---VIDE to calkiem spoko korp, znany z luzackiego podejscia do gry i trzymania roznych maskotek ku uciesze gawiedzi - znam tam wielu dobrych pilotow, ale Ciebie akurat zupelnie nie kojarze, no chyba ze z tego ze gadasz sam do siebie na aliansowym czacie. Dlatego nie rozumiem, dlaczego gdybym potrzebowal czegokolwiek od VIDE to mialbym sie kontaktowac akurat z Toba, a nie przykladowo z takim BlodersemPL, ktory co prawda tez gada bzdury, ale przynajmniej czasem wydokowuje w jakims statku, widac go we flotach i stara sie cos zabic. Nie rozumiem tez, czemu wypowiadasz sie w imieniu calego korpa, skladasz jakiesz deklaracje i generalnie starasz sie zrobic wrazenie, ze masz tam cos do powiedzenia, co raczej nie jest prawda i nie dziala dobrze na wizerunek Twojej korporacji na forum publicznym.
Koledzy wiedza, ze dupisz na Centrali?

--- Koniec cytatu ---
A wystarczyło by: "Przepraszam kolegów i koleżanki z vide za to że oskarżałem was o wklejanie fake km i robienie z was kłamców".

PS

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 23, 2012, 20:41:41 ---Dlatego nie rozumiem, dlaczego gdybym potrzebowal czegokolwiek od VIDE to mialbym sie kontaktowac akurat z Toba, a nie przykladowo z takim BlodersemPL, ktory co prawda tez gada bzdury, ale przynajmniej czasem wydokowuje w jakims statku, widac go we flotach i stara sie cos zabic.
--- Koniec cytatu ---
W zaznaczonym przez ciebie fragmencie moje postu nie znajduje się informacja, aby w sprawach corporacyjnych(vide) kontaktować się ze mną: 
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 23, 2012, 15:38:31 --- Następnym razem jeśli będziesz czegoś potrzebował od VIDE(tak, tak wszyscy cię dobrze znamy  ;D), pamiętaj żeby dobrze nasmarować sobie usta, ręce i rowa oliwą(nie patrzcie na mnie krzywo - to ostatnie dla koneserów ;) - na pewno jakiś mamy).

--- Koniec cytatu ---
więc nie wprowadzaj ludzi w błąd pisząc takie informacje.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 31, 2012, 17:31:57 ---A wystarczyło by: "Przepraszam kolegów i koleżanki z vide za to że oskarżałem was o wklejanie fake km i robienie z was kłamców".

--- Koniec cytatu ---
lol ale ty nie jestes moim kolega, ja cie po prostu nie znam :) A jezeli wklejasz linki do killi cynofretek w dziale najsmieszniejsze wtopy to jest jeszcze glupsze niz wklejanie fake kmow

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 31, 2012, 17:31:57 ---PS W zaznaczonym przez ciebie fragmencie moje postu nie znajduje się informacja, aby w sprawach corporacyjnych(vide) kontaktować się ze mną:   więc nie wprowadzaj ludzi w błąd pisząc takie informacje.

--- Koniec cytatu ---

To wytlumacz mi w takim razie prosze, w jaki sposob fakt, ze robie sobie jaja z jakiegos glupka na Centrali mialoby zawazyc na moich kontaktach z VIDE, nawet gdybym jakies mial? Z Twojej wypowiedzi wynika, ze jestes tam kims waznym, kims kto ma wplyw na to, kto musi sobie co smarowac wazelina, zeby cos tam... Zreszta moze najlepiej sam jeszcze raz przeczytaj swoj post na ten temat, i posmiejemy sie wspolnie  ;D

mpp:
haha nie bylo mnie prawie rok a widze kot dalej trolluje :D

Gaunt:

--- Cytat: mpp w Czerwiec 01, 2012, 12:25:58 ---haha nie bylo mnie prawie rok

--- Koniec cytatu ---

HU KERS? : D

:-* :-* :-* :-* :-*

Andrusza:
RobekPL  rzeczowy raport, bez pojekiwania, lizania i innych zbednych pierdol.
Czuc krew na pancerzu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej