Śmietnisko > Flamewar
Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]
CATfrcomCheshire:
To my tez sciagniemy i zainstalujemy na c0venowym killboardzie. Jakby jeszcze ktos napisal taki mod zliczajacy ilosc wydobytej rudy i alloyow z dron, jak kiedys byl zaimplementowany na KB Intrepid Crossing, to juz w ogole w moim aliansie bylaby pelnia szczescia... 8)
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 28, 2012, 07:07:51 ---to że ktoś najebał 1200 zestrzeleń jakimś setupem, w gangu oczywiście z kolegami, nie znaczy że dany setup jest jedyny słuszny.
--- Koniec cytatu ---
Moi kochani hejterzy, troszkę się zapędziliście. Zwróćcie uwagę na to, że mój post był odpowiedzią na to:
--- Cytat: R4kez w Maj 27, 2012, 21:48:49 ---Każdy kto ma inne poglądy jest negowany lub prostowany , prawdziwy cynabal lata tylko na autocanonach ,a prawdziwy drejk na dampach...
--- Koniec cytatu ---
R4kez ma mi za złe, że zakazałem mu latania artycynabalem w gangu AC nano shipów. Podobnie jest nieszczęśliwy, że kręciłem nosem na jego AC Tornado w drake gangu, gdzie każdy ship ma 3x większy tank od niego i lepszy DPS @range.
Moja riposta odnosiła się do tego, że jako CEO i FC mam prawo określić czym lata się we flotach prowadzonych przeze mnie. U mnie nie ma "bring any ship, mate", jak się lata ze mną to korzysta się z korporacyjnych fitów i tyle. Kwestionowanie tego przez osobę, która ma ułamek mojego doświadczenia chyba komentarza nie wymaga, choć doskonale wiem, że Was to nie powstrzyma.
--- Cytat: HammerSnake w Maj 28, 2012, 09:40:32 ---Jest różnica gdy ktoś farmi kille w 0.0 z stadem scimitarów na plecach, intelem i "okiem" w każdym zakamarku, aby mieć liczby i się nie wpierdolić, a szukaniem sobie adrenaliny po low/gdziekolwiek samemu czy w parę osób bez takiego supportu. Przynajmniej dla mnie.
Ratio 1200: 5 jest żałosne jeśli ktoś się mieni "pro" i tylko świadczy o totalnym safe pvp.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, Hammer jak zwykle jest najlepiej poinformowany jak ja latam, gdyż jest moim stałym towarzyszem we flotach ;)
Nie, nie latam z milionem scoutów. Scoutuję nawet sam Cynabalem. Miażdżąca większość tych 1189 killi (tyle dokładnie) to efekt latania w małych gangach, z 1-2 logistykami. Ktokolwiek walczył (nie: gankował) w nano-shipach wie, że na pomoc logistyka nie ma specjalnie co liczyć, bo tank jest symboliczny. Osobiście zabieram 2 logi do nano gangów głównie z myślą o złapaniu carriera. Przeżycie zależy od umiejętności pilota.
http://kb.pinkbunnies.pl/?a=kill_related&kll_id=79063
http://kb.pinkbunnies.pl/?a=kill_related&kll_id=77358
Safe PvP anyone?
A teraz moi kochani hejterzy, nie przeszkadzajcie sobie, i kontynuujcie :)
PS. Rook - bardzo fajna rzecz!
R4kez:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 28, 2012, 00:28:06 --- bo mam prawie 1200 killi w tym shipie, a straciłem tylko 5 sztuk (przez 27 miesięcy). Ty - od października zeszłego roku zdążyłeś już wdupić 6 Cynabali i masz 254 kille total (za eve-kill).
--- Koniec cytatu ---
Ale Ty jesteś zajebisty 8) Pewnie wyrywasz na to dziewczyny ?? :o
Latałem AC tornadem w drejk gangu bo mam wystarczająco duże jaja żeby podlecieć bliżej do przeciwników i zadać maksymalny dmg.
podczas gdy pozostałym trzęsą się łapy.
http://www.ineluctable.eu/kb/?a=kill_detail&kll_id=4427
http://www.ineluctable.eu/kb/?a=kill_detail&kll_id=4428
Grałem kiedyś dużo w gry FPS , w jedną przez 5-6 lat... i nauczony jestem wchodzić z drzwiami i robić zadymę... a nie tak jak Ty kampić w krzakach, strzelać w plecy i martwić się o fragrate.
Lt Rook:
--- Cytat: R4kez w Maj 28, 2012, 13:03:52 ---Ale Ty jesteś zajebisty 8) Pewnie wyrywasz na to dziewczyny ?? :o
--- Koniec cytatu ---
Wybacz R4kez, ostatnim postem Sokole Cie zmiażdżył, neeeeeeeext!
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 28, 2012, 12:59:25 ---
Moja riposta odnosiła się do tego, że jako CEO i FC mam prawo określić czym lata się we flotach prowadzonych przeze mnie. U mnie nie ma "bring any ship, mate", jak się lata ze mną to korzysta się z korporacyjnych fitów i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Tu musze przyznać rację Sokolemu... Antypatie antypatiami, ale to FC decyduje kto czym ma lecieć w gangu i tu już dyskusji rzeczywiście nie ma.
We wcześniejszych postach zrozumiałem że chodzi także o setupy "własne" czyli np. do zabaw solo.
Tylko zlituj sie proszę, przestań katować wszystkich swoim zajebitycznym doświadczeniem, bo na prawde znałem mordulców którzy pokryli by Cię czapką, a nie wywyzszali się tak strasznie :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej