Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (3/45) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: R4kez w Maj 11, 2012, 14:45:32 ---U ciebie w corpie pilot pvp musi sie tłumaczyć [ na dywaniku ] ze straty szipa na koleżeńskim evencie w losweku.
Do tego masz sraczke żeby się dostać do słabego alliansu chyba tylko po to żeby móc się załapać na akcje[ i film ] z R&K do których mają +

Nie miałem zamiaru leczyć Twoich chorych ambicji bo w DWISH nie ma corpa ... tylko jesteś TY , a reszta to narzędzia...

I Smiech mnie ogarnia gdy się wymądrzasz o Teamplayu w EVE

--- Koniec cytatu ---

Przeczytaj jeszcze raz tego loga. Jakbyś nie wyleciał z "kurwami i chujami" nie byłoby tej sprawy.

W 9-miesięcznej historii DWISH jesteś drugą osobą, która zignorowała moje polecenie. Tamten gość był na trialu i go wywaliłem po tym. Ty byłeś już częścią DWISH i aktywnym pilotem, dlatego rozmawialiśmy.

Co do reszty - porównamy za rok, gdzie będę ja a gdzie będziesz Ty i zobaczymy na czyje wyszło.

Na tym kończę rozmowę z Tobą, naprawdę szkoda że nie potrafisz zrozumieć jak bardzo źle postępujesz.

--- Cytat: littleozzik w Maj 11, 2012, 14:49:14 ---Oczywiście, ale granie solo (bez wielkiego ciśnienia na team-working) w EVE nie jest tak nieprawdopodobnie niedorzeczne jak starasz się to przedstawić. Tylko tyle. Z twoich słów wynika że albo od razu wejdziesz w grupę ludzi z jakim mega-wielkim-celem-do-realizacji (nie wiem kurna nawet co to może być) albo wypierdalaj na truskawki jak to napisałeś. Tak po prostu nie jest i tyle.

--- Koniec cytatu ---

Przejaskrawiasz. Można być team-playerem w corpie zajmującym się na przykład Incursjami. Ale gość wyraźnie napisał, że chce grać solo i z dala od PvP.

littleozzik:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 11, 2012, 14:55:31 ---Przejaskrawiasz. Można być team-playerem w corpie zajmującym się na przykład Incursjami. Ale gość wyraźnie napisał, że chce grać solo i z dala od PvP.

--- Koniec cytatu ---

Nie przejaskrawiam. To nie ja udowadniam wyższość joystick'a nad klawiaturą. Ty naciskasz na team-working. Ja sugeruję że ograniczając go do niezbędnego minimum albo do zera można w tę grę grać. Tak jak ów gość napisał. Myślę że już więcej nic nie mam do powiedzenia w tym temacie, bo jak dalej masz inne zdanie to już tak zostanie.

R4kez:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 11, 2012, 14:55:31 ---Co do reszty - porównamy za rok, gdzie będę ja a gdzie będziesz Ty i zobaczymy na czyje wyszło.

--- Koniec cytatu ---

Tylko ,że ja nie robię kariery w grze MMO tylko gram dla miłego spędzania czasu z kolegami po pracy.
Mam 30 lat i na prawdę nie potrzebuję realizowania się w grze internetowej.

Rozumiem , że są ludzie którzy poza światem EVE nie mają innego i dlatego traktują grę jako pracę, dziewczynę i rodzinę.

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 11, 2012, 14:55:31 ---W 9-miesięcznej historii DWISH jesteś drugą osobą, która zignorowała moje polecenie.

--- Koniec cytatu ---

Wpierw była prośba, teraz polecenie....może jednak R4kez ma trochę racji z tym zamordyzmem u Ciebie Sokole ?

SokoleOko:

--- Cytat: Pol Kent w Maj 11, 2012, 15:31:01 ---Wpierw była prośba, teraz polecenie....może jednak R4kez ma trochę racji z tym zamordyzmem u Ciebie Sokole ?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---[ 2012.04.29 22:18:46 ] SokoleOko > przecież prosiłem i tłumaczyłem
--- Koniec cytatu ---

Nie czepiajmy się słówek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej