Eve Online > Dyskusje ogólne
Jita - Stan Wojny
Shaggyy28:
Rozwiazanie dla CCP byloby proste.
Wprowadzic Event 50m ISk za kazdy zestrzelony ship Goonkow.
Kilka dni i Goonki przestaja istniec ale ... wtedy "korona" by spadla ccpkom z głowy ;)
Doom:
Dla mnie skutecznym rozwiązaniem problemu byłoby drakońskie zaostrzenie tolerancji reżimów NPC na złych ludków - blokada wlotu do high z ujemnym ss, kary w ss takie że max dwa cryminale i z +5 ss'a ma sie taki poniżej zera, obniżenie znaczące tempa wyciągania ss'a z okolicy -2 do 0
Cholernie upierdliwe byłoby to dla ludzi którzy mają krótką cierpliwość i na upierdliwego canflipera robią suiside gank, ale znacząco skruciłoby to mozliwości przerowbowe kamikadze altów
Villq:
--- Cytat: Matzu w Kwiecień 28, 2012, 19:39:22 ---
A jak sie zakonczy burn jita to bedzie hulkageddon :) :) Goony beda dawac nagrody za kazdego zabitego hulka :)
Ja juz szykuje suicide catalysty na ta operacje :)
--- Koniec cytatu ---
Z tym rozdawaniem nagród to bym się tak nie rozpędzał ;). Jak każdy dobrze wie gooni podczas ice interdiction też wszystkim rozdawali nagrody za kile mackinawów. Zaraz.. rozdawali? Jak nie każdy dobrze wie to była jedna wielka ściema ;). Nikt nigdy nie dostał żadnej nagrody za jakiegokolwiek kila więc zgodnie z tradycją prawdopodobnie to też jest jeden wielki Troll ;)
Colonel:
jak naprawic hajsek zeby oczyscic z masowego suicide to juz sprawa ccp...
a to nie byloby trudne,
wystarczy po jednym takim "akcie" dac agro 24h od concordu, insta punkt po undocku,
strzelanie do PODa i najlepiej brak mozliwosci apdejta klona w czasie agro
jesli ida w kierunku nie jasnosci zasad, bo czegos tam w mechanice gry niedopatrzyli to niech daja jak najwiecej narzedzi...
po co strzelanki na planetach?
nie fajniej by bylo dostac sie na poklad statku i zarżnać tam kogoś?
po co tez nerfia takie rzeczy jak brak mozliwosci wiania z hajseka Black Opem ?
po co balanse statkow skoro balansu nie ma w podstawach ?
brak dzialania ccp w tej kwestii powinien zaowocowac czyms innym,
powinnismy nie zalogowac sie wszyscy przez jeden dzien, moze wiecej,
ciekawe czy taki akt terroryzmu tez dalby im "swietna" reklame dla gry ?
mi tam generalnie zwisa bo i tak mnie concord nie lubi,
szwedam sie po calej galaxy w dupie majac polityke, high sec, bloby, goonow czy inne masowe podniety...
martwie sie tylko o to ze ccp robi nas w bambuko !
edek113:
Kogo wy chcecie bronic ? kerbirów w HI? HI już jest za bardzo znerfione ..
Szkoda wam człowieka co sobie w spokoju chce pokopać gówniane skałki w hi-sec ? Jeśli chce spokoju niech idzie do innej gry , ale tu nie chodzi takiemu "Górnikowi " o stratę macka o wartości ileś tam KK isk tylko o to że potem mu się makro zapętla i nie zarabia dalej ..
Czy ktoś liczył ile można zarobić na najlepszej skale w hi czyli ice ? utrzymać z tego jedno konto i kopać tak godzinami dla samej frajdy oglądania ? Jak to jest ze każdy się oburza na pirata że ubił jakieś niestankowane gówno z 3 k HP ? Niech sobie zamiast upgrade do laserków włoży trochę tanka i go jeden trasher nie pojedzie ale po co jak to mu zjebie isk/eficience -
nie znam żadnej innej grupy graczy co chca znerfić npc bo ich tengu/mach czasami się psuje na misjach anomalkach najwiecej narzekali i narzekają tacy "górnicy " co to kopia i ciągle narzekają że to źle tamto źle .Może czas się dostosować do gry bo to łatwiej niż grę do tysiąca różnych charakterów i zachcianek .Jak tak dalej pójdzie to niedługo lS i null będzie jako atrakcja ZOO - chcecie popatrzeć na biednych i dzikich PVPerów - bilet 2 kk isk i gwarancja nietykalności bo jak coś to CCP swoje zrobi ..
Co w y robicie z ta grą? Aktywnych i pomysłowych ludzi którzy ciągneli tą gre latami spychacie na margines robiąc wszystko pod pierdolonych emerytów co se przyszli pokopać ..
Kiedyś czytałem "adep or die " teraz to chyba dotyczy zasad i one albo się zmieniają albo giną razem z grą - co wy z tej gry robicie ? warcaby ?
Namawiałem do bicia Goonsów bo ich nie lubię i dla samego PVP ale na macki chętnie z nimi polecę bo tylko oni noszą spodnie ..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej