Eve Online > Dyskusje ogólne
Jita - Stan Wojny
Jrkan:
Jeden sukces już Gooni mają na koncie, do Jita już jest kolejka i trzeba trochę cierpliwości aby wlecieć do Jita albo się tam zalogować
Shaggyy28:
--- Cytat: Jrkan w Kwiecień 27, 2012, 16:53:20 ---Jeden sukces już Gooni mają na koncie, do Jita już jest kolejka i trzeba trochę cierpliwości aby wlecieć do Jita albo się tam zalogować
--- Koniec cytatu ---
Dziwne, efekt odwrotny zamiast odstraszyc ludzi z Jita zaczeli ich tam bardziej przyciągać. A ja naiwnie myslałem iz moze w tej zadymie przeniosie sie handel np do Amarr.
Jrkan:
To jest atrakcja więc ludzie z ciekawości przylatują. Obecnie w Jita cecepy ustawiły limit na 1850 osób, bo boją się, że im się node wysypie. W piątek wieczorem Jita i bez dodatkowych atrakcji było by tyle osób, ale w normalnej sytuacji 95% tych postaci jest zadokowana. Teraz jest trochę inaczej bo znacznie więcej postaci jest w przestrzeni i nawet od czasu do czasu włącza się TiDi co normalnie się nie zdarza nawet gdy na localu jest sporo ponad 2k osób.
Gaunt:
Mnie się też podoba fakt, że nie tylko sama jita jest polem walki i pokazaniem czegoś.
Wiele moich znajomych odkurzyło konta z altami gdzie mają trashery i popią statki również na obrzeżach naszego centralnego huba handlowego : P
Mi dzisiaj sprzątneli jajeczko :( ( na szczęście na alcie uff)
Asag:
A mógłby mnie ktoś oświecić co się stało na tym fanfeście lub ewentualnie podać link do topicu z tym?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej