Eve Online > Dyskusje ogólne

najlepsze alianse/korpy PVP

(1/6) > >>

lama:
jakie w/g Was są najlepsze alianse lub korporacje PVP i dlaczego ?

Gaunt:
polecam ukończenie unseen lub university :D

Gellenter:
Unseen Academy - idź tam na początek, nauczą cię wielu praktycznych rzeczy, poznasz różne korporacje i kierunki rozwoju, a same korpy chętniej cię przyjmą jeśli ukończysz UA

SokoleOko:
Skąd wiecie, że gość jest aż tak zielony?

Moim subiektywnym zdaniem:

1) Darkside - stara ruska mafia, która od lat trzyma poziom.
2) Pandemic Legion - świetny theorycrafting, wymyślili chyba połowę doktryn dużych flot
3) Rooks and Kings - opanowany do perfekcji setup BS-ów z triage carrierami
4) Black Legion (Origin) - underdogs NPC space regularnie spuszczający manto dużym aliansom

Generalna zasada - wysoki poziom mogą trzymać tylko i wyłącznie stosunkowo małe organizacje, które nie mają sov. Każdy sov holder cierpi na napływ różnej maści faili, którzy tylko chcą się nachapać ISK. Dobrym przykładem jest postępująca degeneracja NCDOT, która elitarnego aliansu stała się zbiorowiskiem śmieci - spokojnie mogę wymieć ok. 10 "nazwisk" różnych baranów, których poznałem i których nie przyjąłbym do mojego własnego corpa, a którzy zostali przyjęci do NCDOT.

Isengrim:
Rownie dobrze mozna pytac, ktory statek jest najlepszy do PvP.

PvP w tej grze jest 20 roznych rodzajow, sa Aliansy i korpy, ktore specjalizuja sie w PvP na masowa skale, sa takie ktore lataja gangami po 20 osob, w low, null i w-h.

Poza tymi, o ktorych napisal Sokole to dodalbym jeszcze Gypsy Band (podobnie jak DarkSide. hardkorowi ruscy rzeznicy); Solar Fleet (tak tak - w kategorii sov holding alliances naprawde trzymaja dobry poziom pvp, czego dowodem peany, jakie na ich czesc wypisywali Pandemikowi propagandzisci na kugu); Hydra Reloaded (mimo przekretow :P)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej