Eve Online > Dyskusje ogólne
Nowy Devblog - Carebearing 2.0
Centurion:
--- Cytuj ---Przestały by się wtedy szerzyć jak karaluchy.
--- Koniec cytatu ---
No jakaś trutka made by CCP by się przydała :P
BAMBO:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Kwiecień 11, 2012, 11:53:09 ---Może dlatego, że to nie był devblog o górnictwie. ;D
--- Koniec cytatu ---
ta , faktycznie był o tym o czym był :P
wg mnie to celowy zabieg dynamizowania akcji :D najpierw zrobią poruszenie w stylu "oh my good znow beda bsy po 500 mil "? a pozniej CCP pokaze magiczny krysztal ;] da biednemu ludowi nadzieje ;]
bo jakby nie patrzyl to devblog mowi o nerfowoaniu dronkowa, incruzji - a miedzy wierszami tez drozszych statkach.
ja czekam teraz na debloga mowiacego o jakis plexach albo loocie t1 z dron i zapowiadajacego nowe krysztaly dla 0.0
istny raj dla handlarzy i spekulantów
Jrkan:
Ruscy z dronkowa z pewnością już przebierają nogami w oczekiwaniu na ten "nerf". Minsy które już im się nie mieszczą w stacjach sprzedadzą dwa razy drożej niż jeszcze 2 miesiące temu, do tego wszyscy będą ich całowali po rękach, że w ogóle sprzedają. Boty w tym czasie będą przyjmowały przelewy od concordu. Złote czasy ich czekają.
A zjebane inkursje jak były zjebane tak będą zjebane.
Jabolex:
Tak przebierali nogami że, aż już ich w Dronkowie niema.
Odpal Dotlana i zobacz ilu NPCów jest zabijanych...
JM
Jrkan:
Ruskich nie ma w dronkowie? Musiałem coś przegapić, [sprawdza mapę], nie, jednak są i nawet nieźle im idzie przejmowanie sova po byłych kolegach. Gdy się lepiej zadomowią to boty znowu rozpoczną orkę ile fabryka dała.
PS. Jaki ładny transfer botów Shadow of xXDEATHXx -> Solar Citizens :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej