Eve Online > Dyskusje ogólne

Nowy Devblog - Carebearing 2.0

(1/7) > >>

Pol Kent:
http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=28587

Doom:
W skrócie:
- zwiekszenie randomowości incursji - dobrze
- rebalans zarobków z vanguardów - niby dobrze ale te 10% to jednak może być troche za mało, duzo zalezy od tego jaki sajgon bedzie na saitach przez punkt pierwszy
- dronkom zabierają alojki (WRESZCIE \o/ ) i w zamian daja bounty - zmiana bardzo potrzebna ale nie wiem czy nie wprowadzona za późno
- przerabiają ss systemów w dronkowie - regionów tych nie znam nie mam pojęcia czy to dobrze czy źle

Gaunt:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 11, 2012, 10:11:33 ---
- dronkom zabierają alojki (WRESZCIE \o/ ) i w zamian daja bounty - zmiana bardzo potrzebna ale nie wiem czy nie wprowadzona za późno

--- Koniec cytatu ---

nagle boty odkrywają zupełnie nowy teren.....DRONKOWO!
 ::)
czy to tylko na misjach?  >:D
ja sie nie znam na pve :<

Doom:
Ogólnie. A boty... Przecież tajemnicą poliszynela jest to że dronkowo to jedno z najwiekszych i chyba pierwsze bociarskie zagłębie.
Myslisz że mineraly na te wszystkie supery spawane w dronkowie to z żywych raterów?

Jonas:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 11, 2012, 10:11:33 ---- zwiekszenie randomowości incursji - dobrze
- rebalans zarobków z vanguardów - niby dobrze ale te 10% to jednak może być troche za mało, duzo zalezy od tego jaki sajgon bedzie na saitach przez punkt pierwszy

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli zmiana "randmowości" będzie polegała tylko na tym o czym tam piszą, czyli ustawieniu ratów w fale, które trzeba bić po kolei (wydłużenie czasu robienia sita) a nie tylko trigery, raczej nie będzie miała żadnego wpływu na sajgon. Pimp floty nie powinny czuć się zagrożone, skoro sami twierdzą, że nie zmieni to poziomu trudności sitów. A to 10% to kropla w morzu, której nikt nie zauważy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej