Eve Online > Dyskusje ogólne

Nowy Devblog - Carebearing 2.0

<< < (3/7) > >>

Dux:

--- Cytat: Gaunt w Kwiecień 11, 2012, 10:29:43 ---Robie was w konia w Jita jednym słowem :D

--- Koniec cytatu ---

Na ten weekend ceny scorpionów mają wrócić do poziomu 60-70 baniek za shipa! Jasne?!!! :P :P

Jrkan:
Genialna zmiana. Zamiast armii botow dostarczających tanie minerały dostaniemy armię botów drukujacą iski. Boty kopiace w dronkowie i tak sie pojawia jezeli kopanie bedzie oplacalne dla botow, a próg oplacalnosci dla bota jest znacznie nizej niz dla czlowieka. Wiec na miejscu gornikow pasjonatow nie cieszyl bym sie tak bardzo.

Larving:
Z tego co zrozumiałem z rozmaitych wypowiedzi CCP wynika, że mają zamiar w jakiś sposób zboostować profesję górnika, zwłaszcza w 0.0. Pewnie poczekają ze zmianami, aż wyklaruje się sytuacja, jak będzie wyglądał rynek minsów po usunięciu alloyów. Co do samego kopania to na razie nie za bardzo wyobrażam sobie pojedyncze koparki w 0.0. Raczej ciągle dużo bardziej będzie się opłacało robić anomalki/plexy itp. Pewnie pojawi się w 0.0 więcej osób kopiących na parę kont lub w grupie osób, ale też trzeba pamiętać, że takie grupy są dość szybko wykrywane przez roamujące gangi i potem mogą liczyć na regularne wizyty hostów, czy zaparkowane na stałe alty z covert cyno. Botami bym się raczej nie przejmował, bo koparki się dość długo zbierają i będzie się łatwo do nich dobrać.
Temat ogólnie jest warto obserwacji. Sam jestem ciekawy czy uda się CCP zrobić z górnika dochodową profesję, dostępną dla szerszego grona graczy, czy jednak pozostanie dochodowa jedynie dla botów/gryp industrialnych w dużych ally z zabaniowanymi deadendowymi systemami.

Goomich:

--- Cytat: Larving w Kwiecień 11, 2012, 11:27:19 ---Z tego co zrozumiałem z rozmaitych wypowiedzi CCP wynika, że mają zamiar w jakiś sposób zboostować profesję górnika,

--- Koniec cytatu ---

To dobrze, 100B za tytana, to jest przesada.

BAMBO:

--- Cytat: Larving w Kwiecień 11, 2012, 11:27:19 ---Z tego co zrozumiałem z rozmaitych wypowiedzi CCP wynika, że mają zamiar w jakiś sposób zboostować profesję górnika, zwłaszcza w 0.0. ....

--- Koniec cytatu ---

być moze to stanie sie rzeczywistoscia http://i.imgur.com/uOrH5.png nowe mining krysztaly? a moze stare zboostowane z zakazem uzywania t2 w hi? hmm 

Jak dla mnie chetnie bym cos takiego zobaczyl - szkoda ze w devblogu nic nie bylo w tym temacie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej