Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (95/96) > >>

sztosz:
To raczej kwestia nazywania rzeczy po imieniu. Nazwanie Eve arkuszem kalkulacyjnym z ładną grafiką jest przesadą, ale jest w tym dużo racji. Nazywanie Star Conflict "Massive Multiplayer Online" jest grubą przesadą, bo nie ma w tym wcale racji, to tak jakby nazwać Battlefielda czy Modern Warfare MMO.

Zgudi:

--- Cytuj --- co do massive to jest raczej action, wystarczy dynamiki przy grze 12 vs 12 i więcej nie trzeba chyba, że ktoś lubi zabawę w excela jak w eve i się jara, że było 4 000 kwadracików to współczuje :)

--- Koniec cytatu ---
Piękne zdanie. 10 stron dyskusji upierałeś się że SC to wielkie MMO. A teraz przyznajesz, że jednak nie. I wiem co sugerujesz: "Gra nie musi być MMO by być nową, lepszą odsłoną EVE" :)

Soulscream:
Że Wam się jeszcze chce, masakra.

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 13, 2016, 15:05:44 ---Piękne zdanie. 10 stron dyskusji upierałeś się że SC to wielkie MMO. A teraz przyznajesz, że jednak nie. I wiem co sugerujesz: "Gra nie musi być MMO by być nową, lepszą odsłoną EVE" :)

--- Koniec cytatu ---
Zgudi wytocz proces autorowi SC za wprowadzanie graczy w błąd reklamą gry jako MMO SPACE ACTION i niedotrzymanie terminologii z wiki mnie meczy spór z Tobą o niczym wszystko już zostało powiedziane.

--- Cytat: sztosz w Kwiecień 13, 2016, 14:21:35 ---To raczej kwestia nazywania rzeczy po imieniu. Nazwanie Eve arkuszem kalkulacyjnym z ładną grafiką jest przesadą, ale jest w tym dużo racji. Nazywanie Star Conflict "Massive Multiplayer Online" jest grubą przesadą, bo nie ma w tym wcale racji, to tak jakby nazwać Battlefielda czy Modern Warfare MMO.

--- Koniec cytatu ---
W wymienionych grach nie widziałem trybu dowolnego jakim jest open space w SC i to jest właśnie mmo, ale wałkujemy to już 10 raz ....

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 13, 2016, 15:21:59 ---Że Wam się jeszcze chce, masakra.

--- Koniec cytatu ---
Też się dziwę pewnie się po prostu nudzą w pracy ...

Filip Bonn:
LOL, porownałeś walki 12v12 do EVE Online i sam to przyznajesz.

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej