Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 18, 2016, 13:42:51 ---Znaczy co? Dyski pod ciężarem popękają?
--- Koniec cytatu ---
przecież doskonale wiesz co chciałem przekazać prościej się już nie da po co rżniesz idiotę ?
Nie mam dziś czasu na przedszkolne przepychanki pisz sobie sam.
Zgudi:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 14:10:32 ---przecież doskonale wiesz co chciałem przekazać prościej się już nie da po co rżniesz idiotę ?
--- Koniec cytatu ---
Tak, chciałeś napisać, że nowe stateczki dodają w takim tempie że już niedługo SC zmiażdży EVE. Więcej arkadówki w akrakdówce.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 14:10:32 ---przecież doskonale wiesz co chciałem przekazać prościej się już nie da po co rżniesz idiotę ?
--- Koniec cytatu ---
No właśnie nie wiem co miałeś na myśli, nie każdy jest geniuszem twojego pokroju i umie na podstawie zdania zgadnąć co kto robi i myśli.
Bo za cholerę nie widzę związku z upadkiem EVE a kolejnymi gigabajtowymi dodatkami. Raczej odwrotnie, widać że gra sie rozwija.
Nie masz czasu? ooooooo...jaka szkoda...:(
A może repertuar głupot się skończył?
Ah..zaraz, mówiłeś o gigabajtowym dodatku do SC? Aż taki to wyczyn że trzeba o tym rozgłosić?
Będę o tym pamiętał gdy CCP wprowadzi kolejne marne 2giga :)
Ciekawe kogo zmiażdży sam Star Citizen, już teraz mówi się że przekroczy 100 giga :D
Zgudi:
--- Cytuj ---Ciekawe kogo zmiażdży sam Star Citizen
--- Koniec cytatu ---
No właśnie! Zapomiałem dodać że zanim Star Conflict zmiażdży EVE, Star Citizen zmiażdży tego twojego Star Conflict. :D :-*
--- Cytuj ---no jeżeli będą dodawać co dwa miesiące gigabajt nowej treści to pewnie nie potrwa długo
--- Koniec cytatu ---
Xantinos, chłopie. Przecież tam patche co 5 dni są od 2 do nawet 20 gb. Masz pojęcie ile to waży? Możemy to sprawdzić. Przebierzesz się za patch do Star Conflict a Hardkorowy Koksu przebierze się za patch do Star Citizen i on na ciebie spadnie. Czujesz tę wagę?
VonBeerpuszken:
I kilka innych które jeszcze nie powstały.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej