Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jeśli ktoś miał wątpliwości...
LosBekoczoS:
Zawsze smiejemy sie z ludzi co pisza pogozki do real life w grze .. to czemu niemamy sie smiac z osoby co przenosi to w 2 strone? Publicznie mowi takie cos w dosc szerokim gronie( nie wiem czy sa statystyki ile osob ogladalo fanfest ). Tak wiec chyba ktos tu traci poczucie real=/=gra.
Co do alkocholu to tlumaczenie ze to wina CCP to niczym zlapanym na prowadzeniu auta mowic ze przeciez panstwo zarabia na akcyzie to czemu ja niemoge pic przed prowadzeniem?
Geneeralnie nie oceniam co zrobilo CCP a to co zrobil M, jesli wie sie ze po alkocholu mozesz piendolnac glupote to lepiej nie pic przed wystapieniem publicznym( jesli dobrze pamietam to juz na poczatku aliance panelu prawa strona była dość glosna i pijana)
sc0rp:
--- Cytat: sneer w Marzec 29, 2012, 12:56:20 ---postawcie sie na miejscu kogos na wysokim szczeblu ccp
wylało się mleko
i teraz sprzątają
może nie najbardziej finezyjnie ale tak żeby nikt nigdy nie zarzucił im pobłażliwości
ja mogę się z tym nie do końca zgadzac ...
ale na miejscu tego kogoś z ccp pewnie po zastanowieniu zaryzykowałbym i przegiął z karą niż na odwrót
normalne korporacyjne myślenie
wpadki PR potrafią się długo ciągnąć i ich sumaryczny efekt w trakcie kryzysu jest zawsze wielką niewiadomą
--- Koniec cytatu ---
no fajnie, tylko dlaczego jednoczesnie PO OGLOSZENIU wynikow zdecydowali sie uniewaznic w podobno demokratycznych wyborach 20% glosow? Takie dziwne skojarzenie mam ze to jak z wyborami w Rosji - szuka sie haka na opozycje i wsadza do ciupy
LosBekoczoS:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 29, 2012, 13:09:15 ---no fajnie, tylko dlaczego jednoczesnie PO OGLOSZENIU wynikow zdecydowali sie uniewaznic w podobno demokratycznych wyborach 20% glosow? Takie dziwne skojarzenie mam ze to jak z wyborami w Rosji - szuka sie haka na opozycje i wsadza do ciupy
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie jesli opozycja pokaze ze umie sama sie na ten hak nabic i jeszcze pociagnac zylke zeby wyciagali...
"they dont want this csm anyway?"
sneer:
dokładnie tak jak bekocz napisał
swoja drogą to miłe że są jeszcze ludzie wierzący w np demokrację
SokoleOko:
Moim zdaniem wypowiedź Mittaniego była niesmaczna, ale mieściła się w kategoriach jego RP. Facet gra "tępego ...uja" i jako taki miał prawo się tak wypowiedzieć o innym graczu, którego wymienił z nicka. Nie padło nazwisko "ofiary" ani też nikt nie zachęcał do znęcania się nad nim w realu.
Z drugiej strony, Alex Gianturco, zrobił z siebie totalnego idiotę w realu. Dodatkowo jego zachowanie rzutuje na opinię o jego aliansie i co najgorsze i niewybaczalne na pozycję CSM, jako że został wybrany na drugą kadencję i jeszcze został(by) drugi raz przewodniczącym. Sorry, ale w takiej sytuacji wymaga się choćby odrobiny profesjonalizmu w postaci nie nawalenia się jak świnia przed publicznym występem.
Dlatego bardzo dobrze, że nie będzie go w CSM, choć szkoda się stała i pozycja CSM wobec CCP została osłabiona. Choć jeśli przedstawiciele power-bloków chcieli w czasie CSM 7 forsować niedorzeczne pomysły zmian w NPC 0.0, bo "tam żyją źli ludzie i nas kąsają, a my nie mamy na co wrzucić swoich supercapsów" to może i to będzie na plus.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej