Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jeśli ktoś miał wątpliwości...
sneer:
soulscream ........ napisałeś że to wszystko wina CCP :D
sorki
ale ja po prostu nie mogę :P
dawaj dalej
czemu jeszcze jest CCP winna ?
Soulscream:
Gdzie napisalem, ze to wszystko winna CCP ? Napisalem, ze jest wspolwinne. Ja mam do Ciebie prosbe pisz jak czlowiek korzystajac ze zdan ok bo ja tez nie moge jak to ujeles.
sneer:
"A to ze zrobil z siebie pajaca przed kamerami to rowniez winna CCP za reguly ktore ustalilo"
rozumiem ze kamery były pierwszy raz na fanfescie
rozumiem ze potencjalnie bardzo interesujący alliance panel mial sie odbyc w vip roomie z barkiem a potem reszta miala otrzymac sporzadzony protokół z rozmowy ?
rozumiem że wannabe "king of space" jest postacia której na pewno nie pokażą bo jest nieważna?
rozumiem że to jakiś 13 letni gówniaż ?
skoro tyle osób wybrało między sobą najlepszego stach pomysleć jaki jest przeciętny goon :p
"Pozwolili na picie alkoholu - pozwolili to musza liczyc sie na teatralny debilizm"
mam nadzieje że tylko ty tak myslisz
jeśli picie alkoholu z definicji = teatralny debilizm na dużej imprezie .... łapię się za głowę tylko i nie skomentuje dalej
wiem jak jacyś robole naprawiali niedaleko wodociag to po wyciagnieciu flaszki zrobili "teatralny debilizm" ale też myslałem że eve ciut wyżej stoi a przynajmniej te poważniejsze osoby
p.s. nie mam nic in -game do goonów , z absolutnie dziwnych powodów zawsze jakoś żyłem po drugiej stronie null
ich styl gry mnie mierzi ale to tylko gra i wolę żeby młodsza i starsza gówniażeria wyżywała się in game niż in RL
gdybym to widział in RL to mógłbym mieć problemy z własnym zachowaniem
Isengrim:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 29, 2012, 11:50:39 ---Nikt normalny przy zdrowych zmyslach nie bedzie kasowal subskrypcji, ban ok, degradacja w csm ok, wydalenie z csm nie ok.
--- Koniec cytatu ---
This.
sneer:
postawcie sie na miejscu kogos na wysokim szczeblu ccp
wylało się mleko
i teraz sprzątają
może nie najbardziej finezyjnie ale tak żeby nikt nigdy nie zarzucił im pobłażliwości
ja mogę się z tym nie do końca zgadzac ...
ale na miejscu tego kogoś z ccp pewnie po zastanowieniu zaryzykowałbym i przegiął z karą niż na odwrót
normalne korporacyjne myślenie
wpadki PR potrafią się długo ciągnąć i ich sumaryczny efekt w trakcie kryzysu jest zawsze wielką niewiadomą
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej