Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jeśli ktoś miał wątpliwości...
Casa Rankor:
no wlasnie my to wiemy, ale ja jednak jestem za ponoszeniem odpowiedzialnosci karnej tak jak wszedzie w necie.
Coldim:
--- Cytat: Casa Rankor w Marzec 28, 2012, 17:15:45 ---no wlasnie my to wiemy, ale ja jednak jestem za ponoszeniem odpowiedzialnosci karnej tak jak wszedzie w necie.
--- Koniec cytatu ---
Jakiej odpowiedzialności skoro nawet amerykańskie prawo nie przewiduje kary za harassment w grze komputerowej osoby dorosłej...
sc0rp:
--- Cytat: Casa Rankor w Marzec 28, 2012, 17:15:45 ---no wlasnie my to wiemy, ale ja jednak jestem za ponoszeniem odpowiedzialnosci karnej tak jak wszedzie w necie.
--- Koniec cytatu ---
To co rozumiem ze jak mi zniszczysz statek to moge przyjsc do ciebie o odszkodowanie i mi wyplacisz bez mrugniecia okiem? LOL
Isengrim:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 28, 2012, 17:29:01 ---To co rozumiem ze jak mi zniszczysz statek to moge przyjsc do ciebie o odszkodowanie i mi wyplacisz bez mrugniecia okiem? LOL
--- Koniec cytatu ---
A nie daj Boze wiecej niz raz. To juz griefing i w ogole molestowanie seksualne. :D
Colonel:
ta akcja to tylko dowod na to ze pod znakiem "goonich" gromadzi sie zwykła gówniarzeria >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej