Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
{Vault 303} - Rekrutuje, dyskusja
Jonas:
--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 15, 2012, 09:47:02 ---Jonas Skoro nie chcesz dolaczyc to co cie to obchodzi jak sie bawia?
Idz sobie potrolowac w threadzie swojego ubercorpa
--- Koniec cytatu ---
To mnie obchodzi, że kolejny korp się tworzy, który jeszcze dalej posunie rozproszenie polskich graczy w EVE. Kolejny twór, którego członkowie mogliby znaleźć miejsce w innych istniejących już korporacjach. Zamiast integrowania polskiego community w kilku dużych i średnich organizacjach budując ich siłę i wzmacniając na arenie międzynarodowej, gracze rozchodzą się po takich małych nic nieznaczących tworach.
Po drugie to jest forum dyskusyjne. Jeżeli Ciebie dyskusja razi to idź się pobawić lalkami pod biurkiem, tam na pewno nie będę Ci przeszkadzał.
Trollowanie - termin rozciągnięty na centrali do granic absurdu. No i gdzie ja mówiłem, że mój korp jest uber? Oczywiście jest, ale gdzie ja o tym mówiłem, że mi to wytykasz?
A tak na marginesie, jak już o trollowaniu mowa, to jaką jakość do dyskusji wniósł twój post? Mogłeś mi to posłać na PM, a nie zmuszać ludzi do czytania czegoś takiego.
Doom:
Ale tego się nie załatwia trolując ich temat rekrutacyjny na forum. To się załatwia wardekując i zmuszając do podjęcia skutecznej walki (zmiana profilu korpa na pvp), albo do jego rozwiazania w celu ucieczki przed wardekiem.
Trolowanie forum ma tą wadę że trafia do małej liczby (stosunkowo) graczy, a ponieważ mało bezpiecznie zachacza o flame to może wpaść admin i dać pałą przez łeb :P
Ranshe:
Wardekowanie hisekowców ma taką wadę, że wypadałoby nie mieć -10. A dla skampienia jakichś kolesi w failfitach na stacji to nikomu się nie chce.
Edit: ale u nas w pockecie są matarscy agenci lvl 5. Zapraszamy. ;)
sc0rp:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 15, 2012, 10:06:40 ---To mnie obchodzi, że kolejny korp się tworzy, który jeszcze dalej posunie rozproszenie polskich graczy w EVE.
--- Koniec cytatu ---
no i?
--- Cytuj --- Kolejny twór, którego członkowie mogliby znaleźć miejsce w innych istniejących już korporacjach.
--- Koniec cytatu ---
no i?
--- Cytuj ---Zamiast integrowania polskiego community w kilku dużych i średnich organizacjach budując ich siłę i wzmacniając na arenie międzynarodowej, gracze rozchodzą się po takich małych nic nieznaczących tworach.
--- Koniec cytatu ---
internet spaceship is serious business.
--- Cytuj ---Po drugie to jest forum dyskusyjne. Jeżeli Ciebie dyskusja razi to idź się pobawić lalkami pod biurkiem, tam na pewno nie będę Ci przeszkadzał.
--- Koniec cytatu ---
Twoje ukryte marzenia i tanie zyczenia zostaw dla siebie.
--- Cytuj ---Trollowanie - termin rozciągnięty na centrali do granic absurdu.
--- Koniec cytatu ---
Ty nie dyskutujesz, Ty trolujesz.
--- Cytuj ---No i gdzie ja mówiłem, że mój korp jest uber? Oczywiście jest, ale gdzie ja o tym mówiłem, że mi to wytykasz?
--- Koniec cytatu ---
krytykujac inne corpy, automagicznie twierdzisz ze twoj jest lepsiejszy - no przeciez nie siedzialbys w gorszym.
--- Cytuj ---A tak na marginesie, jak już o trollowaniu mowa, to jaką jakość do dyskusji wniósł twój post? Mogłeś mi to posłać na PM, a nie zmuszać ludzi do czytania czegoś takiego.
--- Koniec cytatu ---
moj post wniosl tyle ze moze wreszcie zajmiesz sie obrona krolowej zamiast obrazac ludzi ktorzy probuja cos zbudowac - to ze nie maja doswiadczenia, nie oznacza ze nie moga sie bawic tak jak chca a Tobie nic do tego.
Jonas:
--- Cytat: Doom w Marzec 15, 2012, 10:17:43 ---Ale tego się nie załatwia trolując ich temat rekrutacyjny na forum. To się załatwia wardekując i zmuszając do podjęcia skutecznej walki (zmiana profilu korpa na pvp), albo do jego rozwiazania w celu ucieczki przed wardekiem.
--- Koniec cytatu ---
No ale to taka drastyczna metoda. Ja tam jestem pacyfistą, wolę rozwiązywać sprawy w uczciwej dyskusji niż od razu dać komuś w mordę. W mordę daję jak się dyskusja zaczyna układać nie po mojej myśli. ;)
Poza tym nie mam w robocie dostępu do gry, żeby ich wardeknąć. ;) No i są minusy o których wspomniał Ranshe.
P.S. Ranshe chyba czas założyć korpa altów do wardeckowania. ;)
@Dark: widzę, że rozmowa z Tobą to jak tłuczenie łbem o pluszową ścianę, a siła twoich argumentów przebija prawie Domestos, więc idź jednak do tych lalek, bo tu troll ci nie wychodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej