Eve Online > Background
Garmonation 9
GlassCutter:
Nie, nie, nie... Centralo nie idź tą drogą, silne flejmogenne wibracje wyczuwam :D
Jan Morgenstern:
Nie znam wszystkich ale skoro pytasz - Skeer byl dla mnie wzorem jak przyszedlem do C0venu. Cat w bomberku jest magikiem. To tak na szybko.
Coldim:
EvEisEasy ma dla mnie sporą wartość edukacyjną dla młodszych pilotów - bo jak ktoś nie jest oblatany to choćby po wskoku na kampe robi często głupoty lub na odwrót, daje się odciągnąc i zostaje targetem...
Co do solo z boosterem - biorąc pod uwagę, że gość bije się nie z 1 a z kilkoma pilotami to dla mnie jest to solo, nie wiem czemu tak wszyscy marudzą jakby to było oszukiwanie... Adrestia to wiadomo ze jest wyjatek, ale fajnie bije sie i zealotem i sacri np...
Co do mlodych pilotow to moga zawsze latac tak jak sakana kiedys w cepach. To daje duzo funu.
Zawsze znajda sie ludzie, ktorzy powiedza, ze "gdyby mieli kase" lub "gdyby mieli czas" to by tak latali, a prawda jest taka, ze generalnie ludzie w PL community chyba raczej biedni nie sa, a filmikow nie widac.
"Rocket science" to dla mnie LOL komentarze :) Nie bierzcie tego do siebie, ale slyszalem to w sporcie w RL, slyszalem to EVE i WOWie i jakos na koniec dnia wszyscy twierdza, ze wszystko jest proste, a jednak pozniej sie okazuje, ze ludzie popelniaja proste bledy i przegrywaja...
Co do 100mn AB Tengu to mi sie akurat podoba ich obecna pozycja, bo sam kiedys kochalem sie w nanosacrii i tengulec mi przypomina czasy z przed nanonerfa.
Dux:
--- Cytat: C0ldim w Marzec 13, 2012, 09:13:46 ---Co do solo z boosterem - biorąc pod uwagę, że gość bije się nie z 1 a z kilkoma pilotami to dla mnie jest to solo, nie wiem czemu tak wszyscy marudzą jakby to było oszukiwanie...
--- Koniec cytatu ---
Nie oszukiwanie, tylko "nie solo" :P Inna rzecz, że jak się operuje w bitce więcej niż jednym kontem, to nieraz wymaga to o wiele więcej wysiłku i umiejętności od pilota, niż to solo "klasyczne". Szczególnie jeśli to drugie polega na lataniu shipem z bufor tankiem. Niejeden zmuszony do pilnowania tylu rzeczy naraz dawno by się pogubił :)
Tim:
Filmik całkiem przyjemnie się ogląda, materiały z Eve is Easy też są spoko. Co do latania solo w tym filmiku, to nie wiem może coś mi umknęło, ale koleś chyba nigdzie nie napisał, że lata tam sam. E:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej