Eve Online > Background

Garmonation 9

<< < (4/11) > >>

R4kez:

--- Cytat: sneer w Marzec 12, 2012, 10:02:07 ---jest wielu dobrych mordulców z potencjałem dookoła to też nie jest rocket science
a przy takim budżecie na latanie pewnie wielu z nich doszlifowałoby skille tak wysoko i pewnie też mieliby co pokazać po frapsach
a co do samego frapsowania .... pewnie każdy kto latał zaliczył jakąś epic fight którą inni ogladali by z zapartym tchem , kwestia ile i jak często

--- Koniec cytatu ---

Wy, ludzie chyba nie rozumiecie inicjatywy Garmona . Nie chodzi tu o lans , mega skill i złote statki ale o aspekt edukacyjny .\
Eve is Easy i cała koncepcja to coś czego potrzebują początkujący piloci pvp do zrozumienia mechaniki gry .

Ja osobiście lubię popatrzeć jak ktoś rozbija cały gang i nawet jak ma boostera za plecami... Bo nawet mając przewagę fitu i linków trzeba jeszcze mieć coś pod beretem.

Jan Morgenstern:
Od dawien dawna wiadomo,ze ludzi wybitnych w jakiejs dziedzinie jest bardzo malo. Czy to naukowcow, czy np pilotow mysliwcow. Nie pamietam juz dokladnie jak to sie przedstawialo ale mniej wiecej ok 5% pilotow mysliwcow osiaga przewaznie 90% calej liczby zestrzelen. Czy jakos tak. Moga byc dupkami, moga byc szpanerami/pozerami ale sa elita. Maja predyspozucje i agresje potrzebna, aby osiagac takie wyniki.
Zeby miec takie zabawki jak ma EL'Tar tez trzeba miec 'to cos'. On nie ma srodkow bo po prostu ma. Calosc sklada sie na Garmona/El'tara. Owszem sa swietni piloci jemu podobni, ktorzy nie kreca filmikow. Ale nie jest ich az tak duzo. Mozemy zazdroscic, mozemy pomniejszac skilla ale to nie zmieni faktu,ze zaden z nas nie jest nastepnym Garmonem/ Good Colldblodem ;p Co nie zmienia faktu,ze wsrod Polakow w EVE tez jest troche wybitnych jednostek. Byc moze ktos wybije sie podobnie jak ci najslawniejsi piloci i oby tak sie stalo;p Choc znajac nasze charaktery, to dla znacznej czesci polish community pewnie tez bedzie taki pilot cwaniaczkiem/pozerem/itp itd. Mamy problem z przyjmowaniem rzeczy takich jakimi sa bez pomniejszania/trollowania. Zamiast po prostu miec przyjemnosc z ogladania/nieogladania. I moze nauczenia sie czegos.

sneer:

--- Cytat: R4kez w Marzec 12, 2012, 21:37:22 ---Wy, ludzie chyba nie rozumiecie inicjatywy Garmona . Nie chodzi tu o lans , mega skill i złote statki ale o aspekt edukacyjny .\
Eve is Easy i cała koncepcja to coś czego potrzebują początkujący piloci pvp do zrozumienia mechaniki gry .

Ja osobiście lubię popatrzeć jak ktoś rozbija cały gang i nawet jak ma boostera za plecami... Bo nawet mając przewagę fitu i linków trzeba jeszcze mieć coś pod beretem.

--- Koniec cytatu ---
początkujący piloci to moga poczuć co najwyżej irytacje brakiem sp,zasobów, i realnego skilla po tym jak obejrzawszy film zderzą się z rzeczywistością
filmy garmona niezależnie co by nie było na metce są raczej dla bardziej oblatanego odbiorcy
chociaż przyznam że wolałem ogladać filmiki sprzed ery pimped 100ab tengulców - więcej mi to osobiście dawało

R4kez:
Proszę wymienić polskich mordulców którzy swoimi wyczynami zasługują na szacun. Bo ja prawdę mówiąc nie znam...

osobiście mam  wielki szacunek dla BuBU Talib za jego wyczyny w cynabalu...ale Bubu solo gangów nie klepie...więc kto ?

Doom:
LoveKebab i jego alty? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej