Eve Online > Dyskusje ogólne
Prośba o napisanie podania do eve i pytanie
Jonas:
--- Cytat: Tloluvin w Luty 29, 2012, 09:45:02 ---Pytanie czy majac klona np za 30m wsiadziesz w statek (fryte/cepa/bombera) ktory z fitem kosztuje polowe klona, czy bedziesz miec dyskomfort :P
--- Koniec cytatu ---
Jak ktoś ma dyskomfort to niech lepiej siedzi dalej w hulku na pasku w hi (chociaż tam też ryzykownie ostatnio). Przy takim podejściu nie wsiadało by się w nic poniżej capitala, bo wystarczy imple learningowe wsadzić w głowę i już masz poda wartego ponad 100m. A żeby ograniczać skillowanie "bo mam za drogiego klona" to już w ogóle lepiej konto skasować.
[VIDE] Herezja:
Ja se już maina nie skiluje więc co najwyżej okablowanie z rodzaju pg2 wkładam ];) więc moje imple są tańsze od jaja ];)
Dormio:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Luty 29, 2012, 09:56:38 ---Jak ktoś ma dyskomfort to niech lepiej siedzi dalej w hulku na pasku w hi (chociaż tam też ryzykownie ostatnio).
--- Koniec cytatu ---
Nawet mój dość drogi klon (45M/szt) jest wciąż dużo, dużo tańszy od Hulka (200+M/szt). Po prostu w tym "wieku" zaczynasz się zastanawiać, czy to rzeczywiście rozsądne by latać we frytce za 12M jako tackler, bo może dużo rozsądniejsze jest latanie reconem (110M)... a poza tym znasz podstawową zasadę EVE: nie lataj czymś na stratę czego Ciebie nie stać :D
Ranshe:
Czyli dochodzisz do wniosku, że najlepiej to nie wydokowywać? Jak stać cię na stratę recona z jajem, to na stratę ceptora/frytki z jajem tym bardziej.
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 01, 2012, 10:28:24 ---Czyli dochodzisz do wniosku, że najlepiej to nie wydokowywać? Jak stać cię na stratę recona z jajem, to na stratę ceptora/frytki z jajem tym bardziej.
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej się nie logować :P
Moje wnioski zostawiam sobie, a Twój wniosek mi nie odpowiada.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej