Eve Online > Dyskusje ogólne

Prośba o napisanie podania do eve i pytanie

<< < (7/8) > >>

Doom:
U mnie na co najmniej dwóch charach jest to już cena kadłuba bc pozostałe są tańsze. Płaci się za wtope i już, a char ma mieć te skile które chcę więc nie ma górnej granicy. Klon wciąż jest sporo tańszy niż wożone w nim okablowanie :P

GlassCutter:
Nie wiem w czym problem.. W low poda się nie traci chyba że na własne życzenie .. W npc 0.0 ja osobiście w ciągu roku straciłem 4 może 5 razy, a w sovie i tak każdy zapindala na anomalkach więc w ciągu 30min ma odrobione. Zresztą z tego co widzę znakomita większość graczy lata bez implantów.. Więc o co chodzi?

Ranshe:
Dokładnie, u nas trzeba się postarać, żeby spaść razem z jajem, to znaczy albo mieć laga/dc, albo pecha i trafić na smartkującego bsa. Tak więc koszty klonów są pomijalne (a nawet jak nie to około 30 milionowy klon nie jest drogi :) ).

Tloluvin:
Pytanie czy majac klona np za 30m wsiadziesz w statek (fryte/cepa/bombera) ktory z fitem kosztuje polowe klona, czy bedziesz miec dyskomfort  :P

Ranshe:
To w ogóle nie ma znaczenia. Bardziej bym miał dyskomfort, jakbym do tego klona miał imple za 2b. Mimo wszystko koszt klona a koszt implantów to duża różnica.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej