Śmietnisko > Flamewar

Odp: Time Dilation

<< < (3/5) > >>

Chupacabra:
Eve wg Dark'a Flonoe:

Funsek - tu akurat siedzi w danej chwili Dark
Lolsek- tu siedzą inni
Scarysek- tam nigdy nie odważy się wlecieć

sc0rp:

--- Cytat: Chupacabra w Luty 24, 2012, 15:27:30 ---Eve wg Dark'a Flonoe:

Funsek -> wszedzie gdzie nie ma TiDi, docking games, za to sa fajni ludzie i jest co robic
Lolsek -> lowsec
Scarysek - nie istnieje w K-Space i W-Space.

--- Koniec cytatu ---
FYP

@Chupacabra ciesze sie ze dolaczyles do mojego fanklubu czuje sie wyrozniony. lol

Ranshe:

--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 24, 2012, 15:18:45 ---a gdzie ja macham czymkolwiek ze jestem pro?

--- Koniec cytatu ---

Nie denerwuj się misiaczku, i popatrz kto mi tu dzisiaj wyciągał moje staty i porównywał do swoich, nawet już dwukrotnie i nawet zaraz dwa zdania dalej w tym samym poście. :D

Ale rozumiem, że jak się macha penisem to krew odpływa z głowy niżej, tak więc to całkiem zrozumiałe.

--- Cytuj ---Conajwyzej Ty twierdzisz ze jestes och i ach a staty masz zenujace w porownaniu do carebeara jak ja.
--- Koniec cytatu ---

O i proszę, znowu jakieś machanie. No pokaż no palcem gdzie ja tu coś mówiłem o swoich statach? Sam je wyciągnąłeś i sprawdziłeś, więc widocznie są dla ciebie ważne. Ot ciekawostka.

Coldim:

--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 24, 2012, 15:18:45 ---a gdzie ja macham czymkolwiek ze jestem pro? Ja sie uwazam za carebeara, nawet to w app'ie napisalem ;) - bo dla mnie gra to fun a nie statystyki. Conajwyzej Ty twierdzisz ze jestes och i ach a staty masz zenujace w porownaniu do carebeara jak ja. A w obecnym  corpie czerpie bardzo duzo funu - innego niz wczesniej ale rownie dobrego jak nie lepszego i jak tak bedzie dalej to bedzie zajebiscie :D Jesli ktos jest znudzony obecna sytuacja w corpie/ally/blocku gdzie sie znajduje, a NPC 0.0 kojarzy mu sie z jungla i gwalcicielami to polecam mu sprobowac bo wcale nie jest tak straszne jak wyglada z opisow. A SokoleOko nie jest takim despota na jakiego sie kreuje - i jak na CEO to jest w pizdu wyrozumialy dla swiezynek. (Sorry Sokole, ze popsulem Ci troche PR.) :P
Kazdy mierzy swoimi kategoriami.
rotfl i co z tego? Zbaitujesz mnie pod gunami, czy moze docking games?
Ja w odroznieniu od Ciebie i Tobie podobnych walczylem w TiDi, wiec wiem z praktyki a nie z filmikow, devblogow i opowiesci z polisha jak to wyglada. Jak bede chcial pograc w szachy to sobie pojde na kurnik. TiDi is shit.

--- Koniec cytatu ---

@Lowsec - jak myslisz ze lowsec to tylko gate guny i docking games to bardzo malo widziales... "wiem to z praktyki, a nie z filmikow, devlbogow i opowiesci z polisha jak to wyglada"
@ TiDi - bylem ostatnio 2x na bitkach przy lokalu @1600, oh wait, przeciez tylko Ty tam byles i wiesz jak to dziala z praktyki...
@ text o statach - i to jest dopiero zenujace...

Dux:
"Funsek" - w Syndi też uraczysz niejednego pacjenta, co się w docking games zabawiał będzie. Nie łudź się ;) Poza tym zawsze możesz mieć pecha i jakimś dziwnym trafem trafisz na pierwsze TiDi w npc 0.0. Bo chyba mechanika gry nie wyklucza możliwości zaistnienia tego także i tu. Przynajmniej w teorii :P
"Lolsec" - tu tez nie ma TiDi. Choć też w teorii może być inaczej :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej