Śmietnisko > Flamewar
Odp: Time Dilation
sc0rp:
--- Cytat: C0ldim w Luty 24, 2012, 15:45:34 ---@Lowsec - jak myslisz ze lowsec to tylko gate guny i docking games to bardzo malo widziales... "wiem to z praktyki, a nie z filmikow, devlbogow i opowiesci z polisha jak to wyglada"
--- Koniec cytatu ---
nie nie mysle tak.
--- Cytuj ---@ TiDi - bylem ostatnio 2x na bitkach przy lokalu @1600, oh wait, przeciez tylko Ty tam byles i wiesz jak to dziala z praktyki...
--- Koniec cytatu ---
i co podobalo Ci sie TiDi?
--- Cytat: Dux w Luty 24, 2012, 15:50:47 ---"Funsek" - w Syndi też uraczysz niejednego pacjenta, co się w docking games zabawiał będzie. Nie łudź się ;) Poza tym zawsze możesz mieć pecha i jakimś dziwnym trafem trafisz na pierwsze TiDi w npc 0.0. Bo chyba mechanika gry nie wyklucza możliwości zaistnienia tego także i tu. Przynajmniej w teorii :P
--- Koniec cytatu ---
teoretycznie tak, ale jakos nie wydaje mi sie zeby FC wtedy walczyl, bo jestesmy zbyt mali zeby walczyc z blobem 500 osob.
Isengrim:
Nie dalej jak w tym tygodniu wlasnie podczas "Waszej" wielkiej bitki na poludniu TiDi wlaczylo sie w Stain (o czym pisalismy juz wczesniej z Herezja). Nie wiedzielismy o co chodzi troche, bo wydawalo sie nam, ze TiDi dziala tylko w zablobionym systemie, ale najwyrazniej potrafi wlaczac sie w calej grze.
Wiec uwazaj Dark, TiDi moze czychac na Ciebie wszedzie. >:D
A co do docking games, to sorry, ale zarowno w GW, jak i w Syndicate predzej czy pozniej zawsze sie na tym konczylo. :P
Chupacabra:
--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 24, 2012, 15:44:01 ---FYP
@Chupacabra ciesze sie ze dolaczyles do mojego fanklubu czuje sie wyrozniony. lol
--- Koniec cytatu ---
mam cyferki na KB, nie wiem skąd się wzięły ale są, więc staty jakieś są :P
żyłem trochę w funseku, czyli NPC 0.0, i to były funseki na końcu mapy w Stain i w GW bliżej cywilizacji, latałem po starym lolseku, zresztą razem z Watahą, a teraz staram się ogarnąć w realiach milicji...kurde gdybym jeszcze zliczył ten etap kerbirki, przynaj mnjej rocznej intensywnej farmy to mógłbym pretendować do miana Boga, i być wyrocznią prawi tak jak TY, a tak to tylko mogę zostać Twoim fanem :(
Goomich:
--- Cytat: Isengrim w Luty 24, 2012, 16:57:08 ---Nie dalej jak w tym tygodniu wlasnie podczas "Waszej" wielkiej bitki na poludniu TiDi wlaczylo sie w Stain (o czym pisalismy juz wczesniej z Herezja). Nie wiedzielismy o co chodzi troche, bo wydawalo sie nam, ze TiDi dziala tylko w zablobionym systemie, ale najwyrazniej potrafi wlaczac sie w calej grze.
Wiec uwazaj Dark, TiDi moze czychac na Ciebie wszedzie. >:D
--- Koniec cytatu ---
Poniewaz nie moge sie zdecydowac pomiedzy "94%? Rzeczywiscie, strasznie wam to tidi nauprzykczalo zycie.", a "W trakcie bitki logowalem sie w Konorze i zadnego tidi nie bylo, wiec to wasze wlasne tidi, bloberze.", to masz obydwa. B-)
[VIDE] Herezja:
Mona TD miałem będąc sam na lokalu w stein więc raczej nie mogłem nic wygenerować a i nikt się w okolicznych regionach nie bił w tak licznej flocie aby pojawiło się to "zjawisko".
<Trol mod on>
Zejdź na ziemie chłopie];p
<Trol mod off>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej