Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (15/63) > >>

Jonas:

--- Cytat: Jabolex w Marzec 09, 2012, 12:21:34 ---Literówka.

JM

--- Koniec cytatu ---
BCR to literówka? Battlecruzy od kiedy w to gram (a to już trochę jest) były określane jako BC, a cruzy jako cruzy, a ty wprowadzasz jakąś nową nomenklaturę i się dziwisz, że niektórzy nie łapią co chcesz przekazać.

Ranshe:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 12:14:37 ---(cut brednie)

--- Koniec cytatu ---

Nie mam czasu ani chęci na tłumaczenie słowa pisanego z angielskiego/polskiego na dormiowy. Jak masz problemy ze zrozumieniem to polecam słowniki.

Oraz popatrzenie sobie na forum, która wypowiedź deva ma którą datę.

A, i mój pony ma bardziej tęczowy ogon.

Tloluvin:
Mi sie wydawalo, ze BC to stary BC, a BCR to nowy rasowy bc  :P

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 12:26:09 ---Nie mam czasu ani chęci na tłumaczenie słowa pisanego z angielskiego/polskiego na dormiowy. Jak masz problemy ze zrozumieniem to polecam słowniki.

Oraz popatrzenie sobie na forum, która wypowiedź deva ma którą datę.

A, i mój pony ma bardziej tęczowy ogon.

--- Koniec cytatu ---
To idź pisać na forum o pony.
Jak masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, to również proponuję słowniki. Jeśli uważsz tę moją wypowiedź za brednie:

--- Cytuj ---Z tego wynika, że dają skille rasowe na poziomie MINIMALNYM wymaganym by latać shipem, którym mogłeś latać.
To jedyne stwierdzenie, że będą dawać wszystkie 4 rasy na tym samym poziomie jaki miałeś wcześniej. asz:
--- Koniec cytatu ---
No to chyba jedynie Twoje wypowiedzi mogą nie być bredniami.

Daty nie mają znaczenia, bo jutro Gridlock napisze coś innego a pojutrze TomB jeszcze coś innego, a ostatecznie na serwer w czerwcu wejdzie kompletnie inna rzecz.
Póki nie masz czegoś na SISI to nie możesz twierdzić, że tak będzie, a co najwyżej, że taki mają plan. A jak masz na SISI to możesz zacząć się zastanawiać, czy wejdzie to na TRI. Będzie na TRI to możesz się zacząć przyzwyczajać do nowej rzeczywistości. Póki SISI/TRI nie widziało, to wszystko co DEV powie jest przedmiotem do zmiany, czy tego chcesz czy nie. Moje bredzenie tu nie ma nic do rzeczy, a Twoje chciejstwo tym bardziej.

Jonas:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 12:36:34 ---Daty nie mają znaczenia, bo jutro Gridlock napisze coś innego a pojutrze TomB jeszcze coś innego, a ostatecznie na serwer w czerwcu wejdzie kompletnie inna rzecz.
Póki nie masz czegoś na SISI to nie możesz twierdzić, że tak będzie, a co najwyżej, że taki mają plan. A jak masz na SISI to możesz zacząć się zastanawiać, czy wejdzie to na TRI. Będzie na TRI to możesz się zacząć przyzwyczajać do nowej rzeczywistości. Póki SISI/TRI nie widziało, to wszystko co DEV powie jest przedmiotem do zmiany, czy tego chcesz czy nie. Moje bredzenie tu nie ma nic do rzeczy, a Twoje chciejstwo tym bardziej.

--- Koniec cytatu ---
Ale przy takim podejściu to po jaką cholerę Ty w ogóle tu piszesz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej