Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (16/63) > >>

Jabolex:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 12:23:20 ---BCR to literówka? Battlecruzy od kiedy w to gram (a to już trochę jest) były określane jako BC, a cruzy jako cruzy, a ty wprowadzasz jakąś nową nomenklaturę i się dziwisz, że niektórzy nie łapią co chcesz przekazać.

--- Koniec cytatu ---
BC - CRuz
To jest literówka.

A BCR i CR - zawsze tak pisałem i tyle.
Tak mnie mój FC nauczył: CRki i BCRki, i tak mi zostało.
Jeżeli w wątku o Cruzach i Battelecruzach Ktoś tego nie łapie - to przykre.

JM

Ranshe:
No tak, wypowiedź wcześniejsza o tym, że zostaniemy "properly reimbursed", ale "nothing is fixed", po czym wypowiedź kolejna o tym, że "BC 5 = 4 x X BC 5", to według Dormia jest "4 x X BC 1".

Gratuluję logiki.

Jrkan:

--- Cytat: Dormio w Marzec 09, 2012, 12:36:34 ---A jak masz na SISI to możesz zacząć się zastanawiać, czy wejdzie to na TRI. Będzie na TRI to możesz się zacząć przyzwyczajać do nowej rzeczywistości.

--- Koniec cytatu ---
Co to jest TRI?

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 09, 2012, 12:44:22 ---No tak, wypowiedź wcześniejsza o tym, że zostaniemy "properly reimbursed", ale "nothing is fixed", po czym wypowiedź kolejna o tym, że "BC 5 = 4 x X BC 5", to według Dormia jest "4 x X BC 1".

Gratuluję logiki.

--- Koniec cytatu ---
Chyba swojej, bo wg mnie ostatecznie żeby NIE drukować SP, to może CCP się zdecydować na BC5 -> 4xBC1+ delta SP, albo 4xBC3 + delta SP
W ten sposób BĘDZIESZ mógł dalej latać tym czym latasz, a nie będzie drukowania SP.

Kluczowe jest natomiast to, że oni dopiero PLANUJĄ, a to co ostatecznie będą implementować to 2 różne sprawy. Też chciałbym żeby było tak jak Ty Ranshee napisałeś, ale przez 7 lat grania w EVE zostałem nauczony, że póki coś nie jest przez nich opublikowane w patch notach, to się zmieni kilkukrotnie, a nawet wówczas lepiej jest na SISI sprawdzić jak to będzie w rzeczywistości wyglądało.

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 09, 2012, 12:39:17 ---Ale przy takim podejściu to po jaką cholerę Ty w ogóle tu piszesz?

--- Koniec cytatu ---
Z tego samego powodu co poniektórzy pisują tu o PONY.  :P

Poza tym mam takie samo prawo jak inni do wypowiedzi, ale nie zamierzam się cieszyć z tego co napisał jeden DEV, bo drugi może napisać coś innego.
Tak - mi najlepiej pasowałoby gdyby BC5 zamienili na 4xBC5 wówczas NIC nie tracę, a mam dodrukowane SP. Jednak przy kasowaniu skilli w learning i zmianach w atrybutach CCP twierdziło, że NIKT nie będzie stratny, a znam co najmniej 2 osoby, które robiąc obecnie remapa utracą po 1 pkt. w atrybutach (total).
Więc wypowiedzi CCP nauczyłem się traktować z ostrożnością.

Ranshe:
Ze scenariuszami wyssanymi z palca nie mam zamiaru się kłócić.

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=908403#post908403

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej