Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (5/63) > >>

Ranshe:
Nie, bo załamuje mnie, że kliknięcie w linki w pierwszym albo drugim poście tego wątku, ewentualnie przeklikanie się przez tylko odpowiedzi devów (z których większość to Soundwave piszący dokładnie to samo), jest dla was takim wielkim problemem.

Tloluvin:
To ja zadam kerbirskie pytanie
Mam BC na 5
Po zmianie bede miec 4 rasowe BC na 5, zamiast 1. BC na 5
BC na 5 to 1536000 SP

Czy to oznacza, ze po tej zmianie moja postac bedzie miala o 4608000 SP wiecej?

Jabolex:
Hm,
Z tego co CCP napisało to będziesz mógł latać tym co latałeś.
Czyli jak miałeś BCR na L5:
i Caldari CR na L3 (Caldari Frigate L4) to latasz Drakiem. -> po zmianach masz Caldari BCR L5
i Ammar CR na L3 (Ammar Frigate L4) to latasz Harbringerem. -> po zmianach masz Ammar BCR L5
Jeżeli nie masz pozostałych ras to IMHO dostaniesz skillpointy które będą potrzebne do wyskilowania BCRów na L5 dla Galente i Minmatar.  (bez Frig i CR)
Jeżeli masz BCRy na L4 to dostaniesz skillpointy na doskilowane Galente i Minmatar do L4. <- i to mi się nie podoba, gdyby miało to tak wyglądać.
I nie wiem jak to rozwiążą, na wszelki wypadek wbijam BCRy i Destroyery na L5.
Tak ja to rozumiem, i mogę się mocno mylić.

JM

Centurion:
hmm...

To ile czasu zostało, żeby doskilować cruzy brakujących ras żeby dostać wszystkie bceki na 5? 8)

Ranshe:
Nie no, dlaczego miałbyś dostać skille i jakieś skillpointy luzem jeszcze do tego? Wątpię w to, bo w końcu nie o to chodzi, żeby dawać ludziom parę milionów skillpointów za free (które jak zwykle mogli by przeznaczyć na co im się podoba), tylko o to żebyśmy mogli latać tym czym teraz latamy.

BC 4, Amarr Cruiser 3, Gallente Cruiser 5, Caldari Cruiser brak, Minmatar Cruiser 1 -> Amarr BC 4, Gallente BC 4, reszty wcale - bo nie może aktualnie w ogóle latać Caldari i Minmatar, bo drej i hurek wymagają skill X Cruiser na minimum 3, ale jednocześnie battlecruisery dostają bonusy niezależnie od tego na ile masz X Cruiser, tylko zależnie od skilla Battlecruisers.

BC 5, wszystkie Cruiser 5 -> wszystkie BC 5.

BC 2, wszystkie Cruiser 5 -> wszystkie BC 2.

Edit @Centurion - imho tyle żeby mieć Cruiser na 3 każdej rasy (i fregaty też do destroyerów). Ja już mam, tylko BC 5 jeszcze ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej