Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (6/63) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: Jabolex w Marzec 07, 2012, 08:32:46 ---Czyli jak miałeś BCR na L5:
--- Koniec cytatu ---
Co to jest BCR?

--- Cytat: Centurion w Marzec 07, 2012, 08:42:55 ---To ile czasu zostało, żeby doskilować cruzy brakujących ras żeby dostać wszystkie bceki na 5? 8)
--- Koniec cytatu ---
Nie zastanawiaj sie tylko wrzucaj  :P

--- Cytat: Ranshe w Marzec 07, 2012, 08:48:16 ---BC 5, wszystkie Cruiser 5 -> wszystkie BC 5.
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie o to pytam
Przed zmiana masz 1x BC na 5 po zmianie masz wszystkie, czyli 4x BC na 5
I jak to sie mam miec do ilosci SP, czyli czy
a) postac bedzie miec dodatkowe 4,6mln SP
b) skile zmienia rank tak by po zmianie z 1x BC na 4x BC laczna ilosc SP pozostala bez zmian

Ranshe:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 07, 2012, 08:54:48 ---Co to jest BCR?

--- Koniec cytatu ---

Battlecruisers ;)

--- Cytuj ---Wlasnie o to pytam
Przed zmiana masz 1x BC na 5 po zmianie masz wszystkie, czyli 4x BC na 5
I jak to sie mam miec do ilosci SP, czyli czy
a) postac bedzie miec dodatkowe 4,6mln SP
b) skile zmienia rank tak by po zmianie z 1x BC na 4x BC laczna ilosc SP pozostala bez zmian

--- Koniec cytatu ---

Wywróżyłbym ci z fusów po kawie, ale mam rozpuszczalną akurat, wybacz. ;)

Ja stawiam na opcję a). Fakt ma to wadę, że niektórych klony stały by się nieco droższe, ale koszty klonów nie są aż takim wielkim problemem.

Jabolex:
To może drugie podejście:
Co do dodatkowych skillpointów to sprawa jest o tyle płynna, że masz móc latać tym czym mogłeś do tej pory.
Jeżeli nie możesz latać BCR Minmatar/Galente to nie dostaniesz skillpointów za te statki.

Mając BCR na L5:
Umiesz latać Drakiem -> Caldari BCR L5
Umiesz latać Harbringerem -> Ammar BCR L5
i tyle.
Dorobisz przed dodatkiem CR Galente i Minmatar -> Galente BCR L5 i Minmatar BCR L5.

CR - CRuz
BCR - BatteleCRuz
JM

Doom:
Hmm BC mam na 5, mogę siadać w hule BS wszystkich czterech ras. Wnioskuję że dostanę 4x[rasa]BC skill na 5 + deseczki rasowe chyba na 4 (bo zdaje się tyle mam na mainie w deskach)... Zgadza się? Nie zmienia to faktu że do comandów dzikusów i gejów wciąż bedę musial dociągnąć ich cruzery na 5 tak?

Tloluvin:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 07, 2012, 09:03:45 ---Battlecruisers ;)
--- Koniec cytatu ---
To R mnie zmylilo  :P

--- Cytat: Ranshe w Marzec 07, 2012, 09:03:45 ---Wywróżyłbym ci z fusów po kawie, ale mam rozpuszczalną akurat, wybacz. ;)
--- Koniec cytatu ---
Wybaczam.
Daj adres podesle jakas porzadna do wrozb  ;)

--- Cytat: Ranshe w Marzec 07, 2012, 09:03:45 ---Ja stawiam na opcję a). Fakt ma to wadę, że niektórych klony stały by się nieco droższe, ale koszty klonów nie są aż takim wielkim problemem.

--- Koniec cytatu ---
Mialem nadzieje, ze gdzies tam zostalo to juz opisane, ale skoro nie to trudno. No a koszt klonow jak kazdy koszt jest wzgledny. Dla jednego nie jest problemem, a dla innego jest.
Poza tym rozwiazanie a ma jeszcze jedna dodatkowa wade. Po zmianie zeby miec wszystkie rasowe BC na 5 trzeba bedzie poswiecic o te 1,5 miesiaca wiecej

--- Cytat: Jabolex w Marzec 07, 2012, 09:28:06 ---To może drugie podejście:
Co do dodatkowych skillpointów to sprawa jest o tyle płynna, że masz móc latać tym czym mogłeś do tej pory.

--- Koniec cytatu ---
Jesli to bylo specjalnie dla mnie to informuje, ze ja doskonale rozumiem to co opisujesz, ale pytalem o cos innego.
Pytalem o ilosc SP
Jak postac teraz ma BC na 5 i wszystkie rasowe kruzy na 5 po zmianie bedzie miec cztery rasowe skile BC zamiast jednego. Nowe skile nie beda miec wartosci 0SP wiec sa dwie mozliwosci.
Postac bedzie miec o te 4,6 miliona SP wiecej, albo nowe skile beda miec na tyle nizszy rank, ze ogolna ilosc SP sie nie zmieni.
I wlasnie zastanawia mnie ktory z wariantow bedzie miec miejsce. No ale juz oswiecono mnie, ze poki co nie ma oficjalnego infa na ten temat wiec zostawiam to na pozniej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej