Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 28, 2012, 16:02:50 ---(...) wydokuj i zrób z tym porządek. :)
--- Koniec cytatu ---
Znaczy się mam 23/24h pilnować ? ;)
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Marzec 28, 2012, 16:09:24 ---Znaczy się mam 23/24h pilnować ? ;)
--- Koniec cytatu ---
No nie przesadzaj, milicja to nie jedna osoba, tylko 2-5 tysięcy. :P
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 28, 2012, 16:10:36 ---No nie przesadzaj, milicja to nie jedna osoba, tylko 2-5 tysięcy. :P
--- Koniec cytatu ---
Które siedzi nonstop w jednym systemie ? :P
Ranshe:
--- Cytat: Dormio w Marzec 28, 2012, 16:14:29 ---Które siedzi nonstop w jednym systemie ? :P
--- Koniec cytatu ---
Czepianie się, pfff :P
Edit: żeby nie było, to na mapie widać które systemy są contested.
Jonas:
Inferno będzie wydane w dwóch etapach. Pierwszy 24 kwietnia ma być wprowadzeniem do dodatku (jego zakres nie jest znany) a 22 maja główna część.
Co do FW to ma być przygotowany dość precyzyjny system raportów wojennych, w ramach których mają się pojawiać dokładne informacje co gdzie kto przejmuje, gdzie lecieć i co zabić, żeby odbić/obronić system itd. Główna rzecz jakiej ja się obawiam, w szczególności po wprowadzeniu alliansów do FW, to kolejny generator bloba. Na chwilę obecną system FW jest całkowicie skopany i praktycznie nie funkcjonuje jak było zamiarem jego twórców, ale proponowane zmiany niekoniecznie muszą go uratować. CCP, zamiast ewolucji systemu, jego rozbudowy i usprawnienia, próbuje zrobić rewolucję i kasuje wszystko co było zmieniając to w coś nowego. Nie sądzę przy tym aby próba upodobnienia low-seca FW do terenów true 0.0 było mądrym posunięciem. A powiedzmy sobie szczerze jak większy allians będzie chciał zdobyć teren FW (co ma się po patchu opłacać także finansowo) to wrzuci 100 SC i temat będzie zamknięty. Chyba że, o czym marzę od dłuższego czasu, supercapsle dostaną jakieś poważne ograniczenia w low-secu, aby ich efektywność była kontrowalna konwencjonalną flotą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej