Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (29/63) > >>

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 12:27:54 ---Proste zasady języka którym się posługujesz od ilu tam lat, to są moje urojenia? Ekstra. :)

--- Koniec cytatu ---
A tę część swojej wypowiedzi zapewne nazwiesz argumentem:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---<super zajebistego pomysłu który jest tak głupi że nadaje się tylko do ujęcia w cudzysłów>

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 12:27:54 ---Tylko że to nie była żadna modyfikacja, tylko odpowiedź znacząca, że twój pomysł nie będzie sprawiedliwy.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli zamierzałeś mnie zacytować, to forum pozwala zrobić to dosłownie. Jeśli chciałeś wyrazić swoimi słowami co rozumiesz w mojej wypowiedzi, to wypaczyłeś sens tego co napisałem.

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 12:27:54 ---Wciskanie w usta dyskutanta swoich wyobrażeń, po raz kolejny, i po raz kolejny, jest to żałosne.

--- Koniec cytatu ---
Ty to robisz notorycznie twierdząc, że coś napisałem, pomimo mojego sprostowania. Zdecyduj sam czy to co robisz tak chętnie jest żałosne czy do przyjęcia skoro tak robisz.

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 12:27:54 ---Może teoretyczny kulisty Dormio w próżni mieć BC 5 i wszystkie cruisery na 5? Może, bo dlaczego ma nie móc? Każdy może mieć, bo ta gra na to pozwala. Nie ma zupełnie znaczenia czy faktyczny, nie teoretyczny Dormio je ma. To się właśnie nazywa założenie.

--- Koniec cytatu ---
Kolejne urojenie na mój temat ? Czyżby brak argumentów ?

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 12:27:54 ---Masz problemy z przetłumaczeniem zaznaczonych na czerwono pytań?

--- Koniec cytatu ---
A Ty z "Command Ship", "we don't want" ??

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 12:27:54 ---No skoro sobie wywnioskowałeś, to wywnioskuj też odpowiedź na pytanie, czy któryś BC będzie wymagał BC 5. Ja ci mogę odpowiedzieć, że nie wiem.

--- Koniec cytatu ---
Nie wkładaj w moją klawiaturę twierdzeń które sobie uroiłeś. Nigdzie nie napisałem, że będzie BC wymagający BC=5.

--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 12:27:54 ---Dodanie słowa "uważam" nie zmienia tego, że jest to wmawianie innym twoich wyobrażeń.

--- Koniec cytatu ---
A w jaki sposób mam zaznaczyć MOJE tylko i wyłącznie zdanie w jakimś temacie ? Jakiego słowa TWOIM zdaniem powinienem użyć żebyś TY w swojej nieomylności uznał, że to tylko i wyłącznie MOJE zdanie, którego NIE staram się TOBIE wmówić ?

--- Cytat: Doom w Marzec 12, 2012, 13:48:20 ---O wiele surowiej. I nie ma tu nic do rzeczy fakt że mówię to z perspektywy osoby która "musi to czytać, aby wyłapać ewentualne naruszenia regulaminu", zamiast "chce to czytać aby skontrolować oponenta, tak żeby w razie czego twierdzić wkurzonemu adminowi prosto w oczy że wcale się nie troluje"

--- Koniec cytatu ---
Bo temat (przynajmniej w odniesieniu do części postów) od dawna powinien wylądować w OT albo Flame... ale znów to tylko MOJE zdanie, które zapewne wg Ranshee będzie wmawianiem, że on tak uważa.

Ranshe:

--- Cytat: Herezja w Marzec 12, 2012, 13:17:54 ---Ranshe "trzymaj się ramy albo gumki od majtek mamy" bo jak tu będzie czystka to 90% Twoich postów poleci do kosza o ile nie 100% ];)

--- Koniec cytatu ---

To niech sobie lecą, mi na ilości nie zależy :)

--- Cytat: Dormio w Marzec 12, 2012, 13:54:49 ---(cut bzdury)

--- Koniec cytatu ---

Nawet nie warto komentować, bo nie mam czasu ani chęci tłumaczenia dorosłemu - a przynajmniej pełnoletniemu - człowiekowi jak funkcjonuje język polski.

Isengrim:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=80374

Doom:

--- Cytuj ---Titans can't lock subcaps at all
--- Koniec cytatu ---
I problem pilotów dramieli płaczących że ich zły tytan brzydko dotykał rozwiązany ;D

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Marzec 13, 2012, 14:10:42 ---I problem pilotów dramieli płaczących że ich zły tytan brzydko dotykał rozwiązany ;D

--- Koniec cytatu ---

Jakaś, kurna, epidemia.

--- Cytuj ---Changes considered and discarded:

(I'm expecting at least three people to not read the word "discarded" and make angry posts about something in this section. C'est la vie.)

Titans can't lock subcaps at all

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej