Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
GlassCutter:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 12, 2012, 13:23:44 ---Herezja wie, co mowi. Jego posty zawsze sa pelne kontentu. ^^
--- Koniec cytatu ---
Mało nie oplułem monitora :D
Jonas:
A jeśli można spytać, co was skłoniło do wypowiadania się w strollowanym wątku, którego temat, ni przebieg nic was nie interesuje, nie ma w nim niczego ciekawego czy pouczającego i w ogóle szkoda wam czasu na jego czytanie. Rozumiem, że post count +1, ale dlaczego?
Jestem ciekaw z czysto naukowego punktu widzenia.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 12, 2012, 13:36:11 ---A jeśli można spytać, co was skłoniło do wypowiadania się w strollowanym wątku, którego temat, ni przebieg nic was nie interesuje, nie ma w nim niczego ciekawego czy pouczającego i w ogóle szkoda wam czasu na jego czytanie. Rozumiem, że post count +1, ale dlaczego?
--- Koniec cytatu ---
Ja mało nie oplułem monitora to czytając ];)
Isengrim:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 12, 2012, 13:36:11 ---A jeśli można spytać, co was skłoniło do wypowiadania się w strollowanym wątku, którego temat, ni przebieg nic was nie interesuje, nie ma w nim niczego ciekawego czy pouczającego i w ogóle szkoda wam czasu na jego czytanie. Rozumiem, że post count +1, ale dlaczego?
--- Koniec cytatu ---
Jesli chodzi o temat, to owszem, interesuje mnie jak najbardziej, natomiast w przebiegu Waszych trolli, kontr-trolli i tym, kto kogo akurat za co oklada (Ranshe, Dormio, Tloluvin i Ty) to faktycznie troche sie troche pogubilem, wiec postanowilem dac Doomowi pretekst do zamkniecia watku albo wywalenia go do FW.
Doom:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 12, 2012, 12:39:01 ---Czy troll zbiorowy jest karany surowiej, niz zwykly, podobnie jak gwalt zbiorowy? >:D
--- Koniec cytatu ---
O wiele surowiej. I nie ma tu nic do rzeczy fakt że mówię to z perspektywy osoby która "musi to czytać, aby wyłapać ewentualne naruszenia regulaminu", zamiast "chce to czytać aby skontrolować oponenta, tak żeby w razie czego twierdzić wkurzonemu adminowi prosto w oczy że wcale się nie troluje"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej