Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
Dormio:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 12, 2012, 10:02:33 ---Eee... a której propozycji, bo jest kilka. Chyba, że nie zauważyłeś.
--- Koniec cytatu ---
Zapytaj Ranshee, to on twierdzi, że jest tylko jedna możliwa (wg mnie twierdzi, że BC5=>all BC5, ale pewnie źle go zrozumiałem ;) ).
Ja widziałem przykład (poniżej), gdzie CBC będzie wymagać CR=4 (a nie CR=5 jak obecnie + HAC=4), oraz BC=5, ale jak znam życie (i Was), to na pewno ja źle coś zrozumiałem.
--- Cytuj ---Example:
Before, training for a Harbinger required you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Cruiser 3 and Battlecruisers at 2
Before, training for an Absolution required you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Cruiser 5, Battlecruiser at 5 and Heavy Assault Ships at 4
Now, training for a Harbinger requires you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Destroyer 4, Amarr Cruiser 4 and then Amarr Battlecruiser at 1.
Now, training for an Absolution requires you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Destroyer 4, Amarr Cruiser 4 and Amarr Battlecruiser at 5. There is no more need for the Amarr Cruiser 5 and Heavy Assault Ship at 4.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---To przypomnę ci, napisałeś `Sądzę, że Twojego "pomysłu" również nie będzie rozważać'. Co w języku naszym znaczy, że `sądzę, że twojego <super zajebistego pomysłu który jest tak głupi że nadaje się tylko do ujęcia w cudzysłów> również nie będzie rozważać".
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, z Twoimi urojeniami nie zamierzam rozmawiać. :P
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---Biorąc pod uwagę, że ja tylko zacytowałem twój własny pomysł, to serio masz takie złe zdanie o własnych ideach?
--- Koniec cytatu ---
Modyfikując mój pomysł tworzysz własną propozycję.
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---Założenie to jest zmyślanie? Ty się dobrze czujesz? Założenie jest po to, żeby uściślić przykład poniżej do jednego scenariusza.
--- Koniec cytatu ---
Czyli mam rozumieć, że twierdzisz, że CCP rozważa tylko JEDEN pomysł na zmianę skilli ?
Wg mnie CCP przedstawiło co najmniej 2 opcje, które biorą pod uwagę. Dlatego uważam, że zmyślasz.
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---"Now, training for an Absolution requires you to train for Amarr Frigate 4, Amarr Destroyer 4, Amarr Cruiser 4 and Amarr Battlecruiser at 5. There is no more need for the Amarr Cruiser 5 and Heavy Assault Ship at 4."
Zresztą to bardzo ciekawe. Tutaj pominąłeś wymaganie BC 5, a niżej w tym samym poście już nie. A to dlaczego?
--- Koniec cytatu ---
BC=5 to wymaganie dla CBC.
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---Napisałem założenie przecież, przeczytaj je.
--- Koniec cytatu ---
Jest błędne. Zmieniają wymagania dla CBC jak i BC. Przeczytaj uważnie moje wypowiedzi, to szczegóły wyłapiesz.
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---No oczywiście, że odnoszą się do tego co planują, a do czego się mają odnosić? Ale zacytujmy może całość wypowiedzi deva, łącznie z dwoma zupełnie innymi pytaniami graczy, które ty nachalnie mieszasz w jedno.
--- Koniec cytatu ---
A może napiszesz czego te dwie wypowiedzi dowodzą w odniesieniu do moich wypowiedzi ?
Pierwsza odnosi się CBC i BC, a druga tylko BC.
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---No aktualnie np tier 3 BC wymagają skilla na 3. Gdzieś jest napisane, że po zmianie będą wymagać skilla na 1? Czy wywnioskowałeś to sobie z tego przykładu, że Harbinger będzie wymagał skilla na 1?
--- Koniec cytatu ---
A nie powinienem ? Tobie na podstawie wypowiedzi CCP wolno wnioskować, a mnie nie ?
--- Cytat: Ranshe w Marzec 12, 2012, 11:05:01 ---Wmawianie innym dyskutantom swojego zdania jako ich własnego, po raz kolejny. Dość żałosny sposób prowadzenia dyskusji.
--- Koniec cytatu ---
Komu wmawiam ? Zauważyłeś słowo UWAŻAM, czy uznałeś zbędne dla Twojego stanowiska ?
Doom:
Dormio Ranshe i reszta sypiacych wall of text: czy wam się aż do tego stopnia w robocie nudzi że nie macie nic do roboty niż dreptać wokolo tego samego tematu od kilku stron nie dochodzac nigdzie?
Jonas:
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 12, 2012, 10:00:46 ---Stwierdziles ze wypadasz z formy w trollowaniu zes sie tak uwzial, czy co?
--- Koniec cytatu ---
Bynajmniej. Ja ustawicznie badam społeczny wydźwięk idiotycznych rozważań niektórych osobników na całokształ dyskusji na publicznych forach internetowych. Jak opublikuję wyniki, dam Ci znać.
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 12, 2012, 10:00:46 ---No chyba, ze to moj urok osobisty tak dziala na Ciebie, ze gdzie nie napisze od razu mnie trollujesz :P
--- Koniec cytatu ---
Bynajmniej, to porażająca głębia Twoich wypowiedzi nie pozwala mi przejść obok. No i jak pisałem wyżej, jesteś doskonałym materiałem do mojej pracy.
[ciach historyjka przedszkolna]
Odnoszę wrażenie, że w historyjce został pominięty dość znaczny fragment, w którym jaśnie oświecony Tloluvin ruga niejakiego Jonasa za niezrozumienie tematu, wytyka mu, że jest pijany, że nigdy stolicy nie widział, a tak w ogóle jest trollem i co on może wiedziać o stolicy i drodze tam prowadzącej, a tak serio to na pewno jest też szefem tych bandytów i to on spalił tą stodołę, w której przypadkiem była zamknięta ukochana psina Tloluvina i ten ratując ją przypalił sobie tyłek i jest z tego powodu bardzo zły, bo miał na tymże tyłku swoje ulubione kalesony w zielone grochy, których nie można już kupić i będzie musiał jechać aż do stolicy na zachodnim wschodzie, a tam... i tak dalej. W tym czasie pytający o drogę Podróżny obalił 7 kufli piwa i zasnął pod stołem. W nocy ktoś mu obrobił sakiewkę i biedny Podróżny nigdy nie dotarł do stolicy bo w drodze spotkał bandytów, niejakiego Robin Hooda, który przyjął go do swojej radosnej gromadki i od tego dnia wspólnie palili stodoły w całym hrabstwie. Tloluvin w tym czasie kontynuował historię swoich spalonych kalesonów rozciągając ją do trzech pokoleń wstecz, kiedy to jego cioteczna babka stryjka kuzyna dziadka jego ojca pierwsza utkała taki piękny groszkowy wzorek.
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 12, 2012, 10:00:46 ---...a jak nie to pozniej postaram sie wytlumaczyc czemu obie wypowiedzi niejakiego Jonasa DaVerde w tej historyjce byly po prostu glupie
--- Koniec cytatu ---
Oświeć mnie. Bez obrazków nadal mam ciężko.
Ranshe:
--- Cytat: Doom w Marzec 12, 2012, 11:42:12 ---Dormio Ranshe i reszta sypiacych wall of text: czy wam się aż do tego stopnia w robocie nudzi że nie macie nic do roboty niż dreptać wokolo tego samego tematu od kilku stron nie dochodzac nigdzie?
--- Koniec cytatu ---
Wypociny Dormia i jego sposób "dyskusji" dostarczają mi niezbędnej pozytywnej energii do pracy, której to potrzebuję tak masakryczne ilości, że nawet sobie nie wyobrażasz. Po prostu nie czytaj, nie obrażamy się nawzajem ;)
--- Cytat: Dormio w Marzec 12, 2012, 11:39:44 ---Wiesz, z Twoimi urojeniami nie zamierzam rozmawiać. :P
--- Koniec cytatu ---
Proste zasady języka którym się posługujesz od ilu tam lat, to są moje urojenia? Ekstra. :)
--- Cytuj ---Modyfikując mój pomysł tworzysz własną propozycję.
--- Koniec cytatu ---
Tylko że to nie była żadna modyfikacja, tylko odpowiedź znacząca, że twój pomysł nie będzie sprawiedliwy.
--- Cytuj ---Czyli mam rozumieć, że twierdzisz, że CCP rozważa tylko JEDEN pomysł na zmianę skilli ?
--- Koniec cytatu ---
Wciskanie w usta dyskutanta swoich wyobrażeń, po raz kolejny, i po raz kolejny, jest to żałosne.
--- Cytuj ---Jest błędne. Zmieniają wymagania dla CBC jak i BC.
--- Koniec cytatu ---
Może teoretyczny kulisty Dormio w próżni mieć BC 5 i wszystkie cruisery na 5? Może, bo dlaczego ma nie móc? Każdy może mieć, bo ta gra na to pozwala. Nie ma zupełnie znaczenia czy faktyczny, nie teoretyczny Dormio je ma. To się właśnie nazywa założenie.
--- Cytuj ---A może napiszesz czego te dwie wypowiedzi dowodzą w odniesieniu do moich wypowiedzi ?
Pierwsza odnosi się CBC i BC, a druga tylko BC.
--- Koniec cytatu ---
Masz problemy z przetłumaczeniem zaznaczonych na czerwono pytań?
--- Cytuj ---A nie powinienem ? Tobie na podstawie wypowiedzi CCP wolno wnioskować, a mnie nie ?
--- Koniec cytatu ---
No skoro sobie wywnioskowałeś, to wywnioskuj też odpowiedź na pytanie, czy któryś BC będzie wymagał BC 5. Ja ci mogę odpowiedzieć, że nie wiem.
--- Cytuj ---Komu wmawiam ? Zauważyłeś słowo UWAŻAM, czy uznałeś zbędne dla Twojego stanowiska ?
--- Koniec cytatu ---
Dodanie słowa "uważam" nie zmienia tego, że jest to wmawianie innym twoich wyobrażeń.
Isengrim:
--- Cytat: Doom w Marzec 12, 2012, 11:42:12 ---Dormio Ranshe i reszta sypiacych wall of text: czy wam się aż do tego stopnia w robocie nudzi że nie macie nic do roboty niż dreptać wokolo tego samego tematu od kilku stron nie dochodzac nigdzie?
--- Koniec cytatu ---
Czy troll zbiorowy jest karany surowiej, niz zwykly, podobnie jak gwalt zbiorowy? >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej