Eve Online > Dyskusje ogólne
ManGan's Hermitage powraca na nowo
Ranshe:
--- Cytat: ManganMan w Luty 22, 2012, 17:41:57 ---Zobaczmy co inni powiedzą :D bo też jakoś straciłem przekonanie do tego zwłaszcza po stronie Ranshe :\
--- Koniec cytatu ---
Znowu ja mam być ten zły i niedobry? ;)
Żeby nie było, disclaimer - nie robię tego złośliwie, bo ciebie nie lubię albo bo mam taki zwyczaj, że w środy zawsze muszę zniszczyć przynajmniej jedno czyjeś marzenie, bo inaczej nie zasnę. :)
Dobrych pomysłów się nie czepiam.
[VIDE] Herezja:
Ranshe jest starym trolem ale ... nadal nie ma umiaru w trolingu (choć się troszku już zmitygował chyba dwa Jego post wyżej).
Co do zbiorczego kb to raczej nie widzę sensu ale już rodzynki to czemu by nie ];). Zamiast tu na centrali tylko podawać namiar na kb do jakiejś ciekawej bitki czy killa to tam byłby także odnośnik.
Dodatkowo proponuje abyśmy mogli wybierać Top Ten najlepszych i najgorszych fitów jakie się przewiną przez np dany miesiąc (na zasadzie sondażu).
Ranshe:
--- Cytat: Herezja w Luty 22, 2012, 17:51:33 ---Ranshe jest starym trolem ale
--- Koniec cytatu ---
Wypraszam sobie nazywanie mnie starym, o ile dobrze pamiętam to jesteś nawet nieco starszy ode mnie :P
--- Cytuj --- ... nadal nie ma umiaru w trolingu (choć się troszku już zmitygował chyba dwa Jego post wyżej).
--- Koniec cytatu ---
Eee tam. Po prostu uważam, że jesli ktoś jakiś pomysł pokazuje publiczności, to powinien potrafić go też obronić ewentualnie uzasadnić, dlaczego to on ma rację, a nie publiczność. :)
--- Cytuj ---Dodatkowo proponuje abyśmy mogli wybierać Top Ten najlepszych i najgorszych fitów jakie się przewiną przez np dany miesiąc (na zasadzie sondażu).
--- Koniec cytatu ---
Najlepszych to może nie - bo po jakiej kategorii to ustalać, że mój fit na cynabala jest lepszy od twojego fitu na cynabala, włożonych isków? bez sensu według mnie - ale najgorszych?
A skąd dane do tego? Ale jeśli ktoś by chciał np co miesiąc przygotować taką listę failfitów (może przy współpracy społeczności w sensie jakiś formularz kontaktowy "dodaj failfita"), to czemu nie :)
ManganMan:
@Ranshe:
Stronę!? PFFFU, miało być "recenzji", najmocnej przepraszam :-[
--- Cytat: Rashe ---Dlatego outpost jest według mnie bardzo fajny (albo będzie jak w końcu PC5 się ogarnie z nim do końca), bo nie konkuruje bezpośrednio z centralą, tylko ją uzupełnia, jako że centrala olała te akurat kawałki, które na outpoście są główne - newsy, artykuły, listę korporacji.
--- Koniec cytatu ---
To mogłoby rozwiązać problem: Eve Events to SMF Importer
--- Cytat: Ranshe ---Killboard nowy to najfajniej jakby powstał jakiś zupełnie nowy niż EDK, bo EDK to syf i mogiła. W sensie napisany od zera, porządnie.
--- Koniec cytatu ---
Poza EDK (obecna wersja: 4.0.4 Crucible) jest jeszcze:
- Karambit Killboard System (wersja ALPHA, martwy)
- Evolution KMS (wersja UNKNOWN, martwy)
- Inne (IRON killboard, BoB killboard, PLs board), ale nie można ich pobrać.
Czyli więc tylko EDK został...
Jeszcze pamiętam, że na Centrali miał być KB (www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=6647.0), ale widać że nie działa, szkoda :/
Jonas:
--- Cytat: ManganMan w Luty 22, 2012, 18:14:42 ---Poza EDK (obecna wersja: 4.0.4 Crucible) jest jeszcze:
- Karambit Killboard System (wersja ALPHA, martwy)
- Evolution KMS (wersja UNKNOWN, martwy)
- Inne (IRON killboard, BoB killboard, PLs board), ale nie można ich pobrać.
Czyli więc tylko EDK został...
--- Koniec cytatu ---
Ranshe chodziło raczej o napisanie systemu KB od zera, czyli bez korzystania z systemów już istniejących, w szczególności EDK.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej