Eve Online > Dyskusje ogólne

ManGan's Hermitage powraca na nowo

<< < (7/11) > >>

ManganMan:
Dlaczego?
To miał być polski Griefwatch. Oni proszą o akces i mają, bez reklam, bez niczego złośliwego, ale jak już mówiłem to już bez znaczenia.
Teraz już po prostu chciałbym to zakończyć. Jak jest Outpost #42, to nie warto dalej żebym dalej w to brnął.
PC5 lepiej trafił w niszę i tyle, co tu dużo mówić...
Wprawdzie jego strona też ma błędy, ale do ogarnięcia. Może tam będę miał więcej szczęścia...
Dzięki za oprzytomnienie ;)

--- Cytat: PC5 w Luty 22, 2012, 15:40:18 ---Łat de pluck???  ??? Co się tu dzieje? Zgankowaliście gościa równo, pod ścianę, spodnie w dół i jazda bez smaru i z szczypaniem ;) Przez Was nawet nie miałem okazji zobaczyć co na tej stronie było/jest ;D

ManganMan do dla Ciebie może być niezły test - nie załamuj się opiniami paru ludzi, bo są jeszcze setki(tysiące?) innych ludków. Daj chociaż reszcie zobaczyć co to jest ;) Jeżeli chcesz coś robić to musisz mieć dość siły, cierpliwości, zaparcia i nerwów.

Może zrób to co chcesz zrobić, pozwól temu żyć przez jakiś czas i wtedy ocenisz czy jest sens czy nie. Nie ma sensu poddawać się na początku czy brać krytyki do siebie i rezygnować, trzeba wyciągnąć wnioski i spróbować inaczej.

--- Koniec cytatu ---

Kiedyś tak próbowałem z pierwszą stroną i pudło...

Isengrim:
To tez troche probka tego, co czeka Cie w EvE jak juz zaczniesz grac.

Cos o ruchaniu w dupe mlotkiem... ;)

A tak serio, to jesli chcesz zaczac grac, zacznij teraz. Klasa maturalna to naprawde nie jest najbardziej zajety w zyciu czas (chociaz teraz moze Ci sie tak wydawac), pozniej bedzie juz tylko gorzej.  >:D

Finansowo utrzymywanie jednego konta to bzdet, jak wielokrotnie tutaj pisano, wystarczy ze nie pojdziesz 3 razy na piwo w miesiacu i masz na abonament. A potem mozesz sprobowac utrzymywac sie z PLEXow.

poconick2:
O co chodzi z tym publicznym KB? Jaka miałaby być idea jego działania? Polskie korpy miałyby/mogłyby tam wklejać kille? Masz jakąś technikę pobierania killmaili z różnych KB? EvE API? Pomysł jest ciekawy, chodzi o wykonanie, co to miałoby być.

ManganMan:
Cała idea polega na tym, że jest killboard EVE EDK, ludzie się rejestrują, dają swoje keye API i zgrywają kille. Można też wklejać ("Post Mail") + zgrywanie z innych KB na zasadzie "feed'a) np. "http://boardurl/?a=idfeed"

poconick2:
Panieeee.... tego mi brakowało :)

Jeżeli tylko udałoby mi się wyciągnąć kille z ostatnich dni to na EO42 można dodać działy:
- top10 najdroższych killi polskich korpów
- top10 największych wtop polskich korpów
- top kille miesiąca
- top lossy miesiąca
- top10 PvPerów
- regiony
- systemy w których się bawimy
- inne - pomysły?

Można nawet zbudować globalny KB PL korpów... Na razie nie wiem jak to ugryźć, czy stawiać KB i zasysać kille czy parsować wszystko samemu. Ale otwiera się nowa furtka do zabawy.
Nie wiem, czy stawianie KB ma sens. Bardziej jakieś zestawienie dzienne/tygodniowe. Powyciągać jakieś smaczki z innych KB. Pomysły?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej