Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)
Ranshe:
Wprost przeciwnie, ale skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, to tak, troll much.
jurekiedi:
Garon to weź kup mikrofon to pogadamy na teesie bez forumowych troli :) Nawet na roamie pogadac będzie rażniej razem.
Btw na jakim ty zebraniu byłes bez mika? 0_0
Trefnis:
--- Cytat: Ranshe w Luty 09, 2012, 15:22:07 ---"bydło wypierdalać z pańskich plexów" prezentowane przez ciebie nawet w poście powyżej robi z ciebie idealniejszego dyplomatę, gratulacje.
edit: drobna zmiana cytatu na bardziej sensowny.
--- Koniec cytatu ---
no to wytlumacz mi skad te PANSKIE PLEXY
skoro to sa systemy dla rentiersow ktorzy za nie zaplacili (za wylacznosc) do ktorych nawet piloci samego swietego c0venu nie maja wlotu,
a taki darmozjad ma sobie latac gdzie chce i robic co chce bo jest polakiem ?
taaaak
Ranshe:
Znikąd, nie wiem czemu czepiasz się mnie o swoje wyobrażenia, kiedy mi chodziło w poprzednim poście o wywalenie tego idiotycznego systemu w ogóle. I wtedy owszem darmozjad może sobie latać gdzie chce, a wielce zasłużony pvpowiec także.
Ale jak widać systemy na wyłączność, pańskie plexy itp są zbyt zakorzenione w umysłach ludzi. Dobrze że mam już to w dupie :)
Isengrim:
Slaby pomysl, zwlaszcza biorac pod uwage, ze Esoterie dzielimy ze Stain Empire, a oni sie nie patyczkuja z ninja-kerbirami, niezaleznie od tego czy sa niebiescy, czy nie.
P.S.
Ranshe, wez wytlumacz to UAxDeath i calemu Dronkowu, ze pomysl z systemami na wylacznosc dla rentierow jest z dupy. Mysle, ze dostaniesz w nagrode Tytana albo dwa za wyprowadzenie go z ciemnosci bledow i wypaczen. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej