Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)

<< < (18/61) > >>

Ranshe:

--- Cytat: Isengrim w Luty 09, 2012, 16:11:43 ---Slaby pomysl, zwlaszcza biorac pod uwage, ze Esoterie dzielimy ze Stain Empire, a oni sie nie patyczkuja z ninja-kerbirami, niezaleznie od tego czy sa niebiescy, czy nie.
--- Koniec cytatu ---

Nikt nie zabrania ich wystrzelać z Esoterii ;) Zdaję sobie sprawę z tego, że Eso nie jest całe c0venu oczywiście, ale poza tym co stoi na przeszkodzie (przyjmijmy dla celów dyskusji że Stain Empire nie istnieje i c0ven może dysponować całością Eso)? Dlaczego słaby?

Główni poszkodowani to ego wielkich panów, którzy będą musieli się podzielić 10/10 z plebsem. Och jak mi przykro, aż mi się łezka w oku zakręciła. ;)

Zyskuje cały region, bo nagle zamiast dużego % pustych systemów masz tam ludzi, kerbirów i nie. Że kerbirzy niepotrzebni i to tylko obciążenie? Ale żeby mieć redów blisko siebie, to każdy by chciał, tak? No to masz baita na redów gotowego. :) Część "kerbirów" wzmocni floty, nawet jeśli to będzie parę drejków/abaddonów więcej z każdego korpa.

Isengrim:

--- Cytat: Ranshe w Luty 09, 2012, 16:23:12 ---Ale żeby mieć redów blisko siebie, to każdy by chciał, tak? No to masz baita na redów gotowego. :) Część "kerbirów" wzmocni floty, nawet jeśli to będzie parę drejków/abaddonów więcej z każdego korpa.

--- Koniec cytatu ---

Dwa słowa: Intrepid Crossing

Ranshe:
To rozwiń, bo Intrepid Crossing mi się kojarzą tylko z potencjalnymi celami do których kiedyś tam strzelałem ;)

Isengrim:

--- Cytat: Ranshe w Luty 09, 2012, 16:30:13 ---To rozwiń, bo Intrepid Crossing mi się kojarzą tylko z potencjalnymi celami do których kiedyś tam strzelałem ;)

--- Koniec cytatu ---

Oni dzialaja tak, jak piszesz. Zbieraja home defence fleets z kerbirow i w rezultacie sa posmiewiskiem calej EvE, bo pol floty nie wie, co to primary, a drugie pol przylatuje w raciarkach.

Ranshe:
No ok, to można ograniczyć przecież albo wyeliminować w ogóle. Powiedzmy że bierzesz potencjalnych pvpowców, którzy potem przechodzą do korpa niekerbirskiego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej