Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)
Net:
> A jako kto w takim razie?
Czytales ten watek wogole ? Mowa tu ogolnie o spolecznosci polskiej w Eve... Proponowalem zbudowac ja wokol C0venu. Bez C0venu sie nie uda :)
Net
Auenarel:
--- Cytat: Net w Luty 08, 2012, 17:27:55 ---> A jako kto w takim razie?
Czytales ten watek wogole ? Mowa tu ogolnie o spolecznosci polskiej w Eve... Proponowalem zbudowac ja wokol C0venu. Bez C0venu sie nie uda :)
Net
--- Koniec cytatu ---
Ale czym ta ogólna społeczność polska w eve zbudowana wokół c0venu ma się zajmować? Kopaniem? Produkcją? Farmieniem anomek i pasków?
Chcesz mieć dostęp do nullseca nie dając nic wzamian. Nie chcesz płacić za teren, ani nie chcesz brać udziału w CTA żeby bronić tego terenu. Czas wydorośleć w życiu nie ma nic za darmo :> Po co c0venowi taki twór, który Ci się marzy? Jaki pożytek z tego będą mieli poza 'polską społecznością'? Poważnie interesuję mnie logika jaka za tym stoi..
p.s.
uprzedzając 'bo tak' to nie argument ;]
Ranshe:
Aue jemu chodzi o taki idealny "c0ven", gdzie jest miejsce i właśnie dla górników, farmerów, producentów, skirmishowców itp itd. A niestety tak nie jest, bo taki alians się nie utrzyma, względnie poszczególne typy ludzi stwierdzą że jednak im się bardziej opłaca roamować po lowsecu małym gangiem, produkować blisko Jity, kopać w hiseku itp.
Albo jedno i drugie jednocześnie. ;)
Net:
--- Cytat: Auenarel w Luty 08, 2012, 17:48:37 ---Chcesz mieć dostęp do nullseca nie dając nic wzamian. Nie chcesz płacić za teren, ani nie chcesz brać udziału w CTA żeby bronić tego terenu.
--- Koniec cytatu ---
Ja gdzies cos takiego powiedzialem ? Z moich ogolnych idei wyciagasz bardzo konkretne wnioski :)
--- Cytuj ---Po co c0venowi taki twór, który Ci się marzy? Jaki pożytek z tego będą mieli poza 'polską społecznością'? Poważnie interesuję mnie logika jaka za tym stoi..
--- Koniec cytatu ---
Wieksza polska spolecznosc -> wiecej graczy -> tu wstaw co chcesz :)
Net
Auenarel:
--- Cytat: Net w Luty 08, 2012, 18:46:32 ---Ja gdzies cos takiego powiedzialem ? Z moich ogolnych idei wyciagasz bardzo konkretne wnioski :)
Wieksza polska spolecznosc -> wiecej graczy -> tu wstaw co chcesz :)
Net
--- Koniec cytatu ---
wpuszczajac kerbirow do nullseca i dajac im dostep do wszystkich mozliwosci bez zadnych obowiazkow czy oplat zwiekszy sie ogolna liczba ludzi grajacych w eve w polsce... ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej