Eve Online > Przedpokój

Złoczynie.

<< < (2/4) > >>

Starakopara:
powitać na pokładzie :), też lubię delta9 ;D

Menda społeczna:

Czołem centralowicze.

Czas na trochę statystyk.
Minęło 41 dni od dnia moich narodzin w eve, posiadam aktualnie dwa konta - na pierwszym właśnie pękło 2mil sp, na drugim 1mil sp.
Do tej pory nie udało mi się ustrzelić żadnego okrętu, chociaż raz było blisko - armaggedon z którym walczyłem zdołał odwarpować na strukturze (brak warp disrupta na statku) Udało mi się również sprowokować nighthawka aby do mnie strzelił bez agresji, concord załatwił sprawę szybko i bardzo boleśnie.
Straciłem jedną fregatę jak do tej pory - MR zniszczył strukturę na misji damsel in distress, wybuch zniszczył mnie.
Do tej pory udało mi się nakraść modułów i salvage o łącznej wartości ponad 3 miliardy isk, na grę nie wydałem ani złotówki.

Kilka hate maili
-------------------------

--- Cytuj ---age if you do not stop coming into my cobalt missis I will send you a
  parr söltner on the neck
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedź: "Thank You for supporting new eve players. Your salvage donetion will be used in a good cause. Have a nice day."

--- Cytuj ---Come back punk mother fiucker, let's dance
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedź: "http://www.youtube.com/watch?v=7movKfyTBII"

I rodzynek:

--- Cytuj ---If i see you  next time in the game i take your account + private convo o zamiarze zhackowania konta.
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedź: Zgłoszenie do ccp naruszenia zasad Eula
Reakcja:

--- Cytuj ---Dear Musztarda!
I would like to apologize for my behavior, it was not my normal thing that can burn threatened. But I want to thank you because you were the one who is showing me the signal that can power not only to achieve things. This is due to become a better person in the future. I hope one day you can forgive me.
Best regards: xxx
Fly Safe!
--- Koniec cytatu ---

Pamiętajcie z chamstwem misjonarzy walaczymy "godnościom i kulturom osobistom"

Do następnego!

Colonel:

lkasprzak:
Hahah Epic :P

Tony Solando:
Musztarda wydaje mi się, że widziałem Cię gdzieś przelotem (w okolicach Domain?... sklerozę mam, ale nick utkwił mi w głowie)
Wyrazy uznania dla stylu życia i stylu literackiego. Colonel ma rację... może załóż bloga? Generalnie masz dobre podejście do gry :)
3bln z samych śmieci od misjonarzy? Omg... przybliżając do 5mln przeciętny zysk ze złomu typowej misji lvl4 wychodzi ok 600
"posprzątanych" misji. Jeśli rzeczywiście zrobiłeś aż tyle to myślę, że to musiała być strasznie mozolna robota.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej