Eve Online > Przedpokój
Aldrin
Tloluvin:
--- Cytat: Ranshe w Styczeń 26, 2012, 16:50:21 ---Tak? No popatrz, a mnie nauczyli ratować poda w UA bez tracenia :P
--- Koniec cytatu ---
Ale nie bylo to na zasadzie nie wydokuj ;)
--- Cytat: Ranshe w Styczeń 26, 2012, 16:50:21 ---A minimalizacja strat to by była, jakby nie był głupi w ogóle i nie agrował. Dla głupich nie ma litości :)
--- Koniec cytatu ---
Ale co ma wspolnego minimalizacja strat z inteligencja albo litoscia?
Byl glupi i zostal potraktowany jak nalezy przy czym stwierdzil, ze nie bedzie totalnym kretynem i nie dorzuci do strat dodatkowej kasy
IMO slusznie
Zreszta sam jak zaczynalem gre zrobilem tak samo :P
Tony Solando:
Cieszy oko uczeń nowy. Moc w Tobie, silną wyczuwam.
Psychiką wroga manipulować potrafisz. Nie daj się zwieść jasnej stronie mocy.
Nitefish:
Tony - czytałem Twój ostatni wpis o zniszczonej kapsule. Ten GM Mace to skończony kretyn, ostatnio pechowo przytrafił mi się do obsługi mojej petycji.... co się natłumaczyłem to moje, na końcu jak skumał że wyszedł na kretyna to bez słowa załatwił sprawę nawet nie odpisując.
Tony Solando:
[offtop]
Też doszedłem do takiego wniosku po kilku mailach. Swoją drogą mam wrażenie że w CCP panuje zasada niepodważania zdania innego gamemastera. Stąd to całe głupie tłumaczenie. Wprawdzie straciłem tylko jakieś 100mln (szybko odrobiłem). Korespondencję z GMami zamieściłem w celach ostrzegawczych. Niestety okazuje się że w hisecu też trzeba pilnować jajek.
Przepraszam za offtop w temacie Aldrina. [/offtop]
i żeby być bardziej na temat, to dodam że ściągnięcie na siebie aggro w hisecu to sztuka. Kiedyś ktoś napisał mi, że dziwi się, że w ogóle zdarzają się idioci, którzy dają się nabrać na moje sztuczki. Nie wystarczy wlecieć na misję i zabierać wraki. Aldrin ma dobre wyczucie co pisać carebearowi, żeby sprowokować agresję. Moje wyrazy uznania :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej