Eve Online > Przedpokój

Witam i zarazem żegnam

<< < (2/5) > >>

Jrkan:
EVE to chyba jedyne na rynku mmo w które można grać za darmo i nie być za to gnojonym na każdym kroku jak to jest standardowo w produkcjach f2p. Po kilku miesiącach, grając godzinę dziennie zarobisz i na plexa i na statki i jeszcze trochę kasy na dziwki i wódę zostanie :) Gdyby tak w World of Tanks się dało, to może by się Patton nie kurzył w garażu :(

doublePP:
Dobrze, przekonaliście mnie, mam nadzieję tylko że nie sprzedaję właśnie duszy diabłu  >:D a jeśli tak to mam nadzieję że będzie warto. Tak więc kupuję pierewsze 30 dni. Dzięki za rady i  do zobaczenia.  ;)

Doom:

--- Cytuj ---Potem wstąp do Unseen Academy a oni pokażą CI wszystkie możliwe drogi w grze, no może nie wszystkie tylko te bardziej legalne:).
--- Koniec cytatu ---
W kwestii sprostowania. Wspominamy o prawie wszystkich po prostu nie o wszystkich mówimy z detalami, a z reguły to o których mówimy mało mają też klauzulę "spróbuj tego latając pod flagą UA i jesteś trupem" :P

Isengrim:

--- Cytat: Doom w Styczeń 03, 2012, 08:23:39 ---W kwestii sprostowania. Wspominamy o prawie wszystkich po prostu nie o wszystkich mówimy z detalami, a z reguły to o których mówimy mało mają też klauzulę "spróbuj tego latając pod flagą UA i jesteś trupem" :P

--- Koniec cytatu ---

Kadra nie znosi konkurencji. ;)

A tak serio to chlopaki dobrze Ci radza. W grze mozna zarobic na swoje utrzymanie. Chociaz osobiscie uwazam, ze jesli rozwazasz granie w EvE dla PvP, a nie dla klepania kasy na rozmaite sposoby, to warto zainwestowac tych 50 czy 60 zlotych miesiecznie i moc spokojnie robic to, na co sie ma ochote - czyli zabijac innych i tracic statki samemu. :)

--- Cytuj ---Dobrze, przekonaliście mnie, mam nadzieję tylko że nie sprzedaję właśnie duszy diabłu 
--- Koniec cytatu ---

Sprzedajesz? Nie zartuj, jeszcze mu za to doplacasz. ;)

Tloluvin:

--- Cytat: doublePP w Styczeń 02, 2012, 23:49:04 ---Dobrze, przekonaliście mnie, mam nadzieję tylko że nie sprzedaję właśnie duszy diabłu  >:D
--- Koniec cytatu ---
Wchodzac w jakiekolwiek MMO sprzedajesz dusze diablu. A biorac jeszcze pod uwage, ze EVE to nie gra, a styl zycia zastanow sie czy na pewno chcesz sie w to pakowac, bo jak juz zaczniesz zarabiac tyle iskow, ze bez problemu starczy Ci na plexa wsiakniesz na amen i nie bedzie zmilowania tylko dodatkowe konta, dodatkowe postaci i placz i zgrzytanie zebami (zwlaszcza przez znajomych i rodzine) ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej