Eve Online > Przedpokój
Witam i zarazem żegnam
doublePP:
Mam nadzieję, że będę w stanie to ograniczyć, zresztą myślę żą mam wystarczająco silną wolę by igrać z diabłem. >:D Zresztą nawał pracy nie pozwoli mi na zbyt długie granie.
Starakopara:
--- Cytat: doublePP w Styczeń 04, 2012, 16:19:38 ---Mam nadzieję, że będę w stanie to ograniczyć, zresztą myślę żą mam wystarczająco silną wolę by igrać z diabłem. >:D Zresztą nawał pracy nie pozwoli mi na zbyt długie granie.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli praca przeszkadza Ci w graniu w EVE, ....rzuć pracę ;D
kamel:
Wstąp do milicji jakiejkolwiek ilość Loyality Points które dostajesz za misje jest o niebo większa niż w jakichkolwiek innych misjach jakie robisz, przemyśl poczytaj sprawdź market z której frakcji najbardziej się opłaca wyjmować moduły z LP store i masz na plexa w kilka godzin, oczywiście misje są trudniejsze niż normalne misje w 0.0 czy Hi ale nie pod względem ilości np`c na misji tylko dlatego, że gdy robisz misje na overview pojawia się beacon na który każdy może warpnąć i cię ubić , no cóż ale coś za coś trzeba uważać po wleceniu na misje oddalić się na jakieś 100km najlepiej od beaconu koło którego wylądujesz jak wlecisz na swoją misję i wtedy jesteś względnie bezpieczny. A profit z misji dla milicji jest o niebo większy niż z jakichkolwiek innych , no może po za misjami dla Angeli w Curse ale jak dla ciebie początkującego nie polecam na początek :P.
i tak btw mi teraz mi zaświtało jest przecież opcja darmowego triala na 60 dni więc niepotrzebnie kupowałeś tego time code`a :D:D:D
chyba,że już nie ma i się promocja skończyła sam nie wiem musiał bym obadać.
Kharim:
popieram Pana powyżej
wyskiluj Inteceptora i wstąp do milicji, będziesz odciągał dps, kiedy druga osoba zabija target npc.
ew. wyskiluj drake i rób te same misje solo, w alignie i z palcem na scanerze
plex w 2-3 godziny
Dux:
... a trochę później tengu. Z covert cloukiem nie będzie powalał może dpsem, ale na to co masz do bicia na tych misjach w zupełności wystarczy. A że międzyczasie powinieneś już zdobyć obycie w obsłudze skanera (tego w zasadzie to już w UA Cie nauczą) oraz obycie w terenie, a więc wiedzieć np. w których systemach robienia misji w danym czasie lepiej unikać, to będziesz mógł zarabiać na swoje utrzymanie prawie bezpiecznie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej