Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
Jrkan:
--- Cytat: Tloluvin ---Albo krocej - zjednoczenie nie jest mozliwe ze wzgledu na bute i brak tolerancji w polskiej spolecznosci EVE
--- Koniec cytatu ---
Czyli szukanie swojego sposobu gry to jest buta i nietolerancja. Będę tolerancyjny jeżeli polecę do WH mimo, że preferuję sanctumy z przerwami na 600 osobowe bloby w celu obrony tych sanctumów? Co jeżeli zostanę w tym null mimo, że "ruch wszechpolski" poleci do WH? Czy wtedy został bym butnym i nietolerancyjnym "polaczkiem" ?
Jonas:
Butą i nietolerancją, jak ja kolegę rozumiem, jest twierdzenie, że twój i tylko twój styl gry jest jedynym słusznym, a to co robią inni to idiotyzm + inne epitety. A najmądrzej to ujął Isengrim - to gra i każdy gra tak jak ma na to ochotę. I największym "zjednoczeniem" w polisz komunity byłoby zaprzestanie wzajemnego obrzucania się błotem za to, że inni grają inaczej. Ale sądzę, że prędzej mi 10 lat w grze stuknie (albo ją rzucę) nim tego doczekam.
Trip:
no.... ja nikogo nie brazilem mysle , ale jesli tak to ktos odebral, to znaczy ze czytal bez zrozumienia :'(
Tloluvin:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Styczeń 02, 2012, 13:50:02 ---Butą i nietolerancją, jak ja kolegę rozumiem, jest twierdzenie, że twój i tylko twój styl gry jest jedynym słusznym, a to co robią inni to idiotyzm + inne epitety.
--- Koniec cytatu ---
Dziekuje.
O to wlasnie mi chodzilo
--- Cytat: Jonas DaVerde w Styczeń 02, 2012, 13:50:02 ---A najmądrzej to ujął Isengrim - to gra i każdy gra tak jak ma na to ochotę.
--- Koniec cytatu ---
[troll on]
Tak to kerbiry graja ;)
[troll off]
--- Cytat: Jonas DaVerde w Styczeń 02, 2012, 13:50:02 ---I największym "zjednoczeniem" w polisz komunity byłoby zaprzestanie wzajemnego obrzucania się błotem za to, że inni grają inaczej
--- Koniec cytatu ---
Tyle, ze wtedy mogloby sie okazac, ze nie tylko nie ma przeszkod w zjednoczeniu polskiej spolecznosci w EVE, ale takze, ze odmienne style gry nie tylko sobie nie przeszkadzaja, ale wrecz uzupelniaja sie.
Tylko kogo by sie wtedy obwinialo o cale zlo swiata :P
Albo co gorsza trzeba by zaczac uczyc sie jezykow obcych i szukac nowego poletka dla trollowania bo na Centrali byliby same swojaki + pare noobow wiec troche nie ten teges, a polskojezycznej konkurencji dla Centrali to chyba nie ma
>:D
PS
--- Cytat: Trip w Styczeń 02, 2012, 13:57:04 ---no.... ja nikogo nie brazilem mysle , ale jesli tak to ktos odebral, to znaczy ze czytal bez zrozumienia :'(
--- Koniec cytatu ---
Pamietaj, ze jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda d**e i nie przejmuj sie :P
Jrkan:
--- Cytat: Tloluvin w Styczeń 02, 2012, 14:15:16 ---Tyle, ze wtedy mogloby sie okazac, ze nie tylko nie ma przeszkod w zjednoczeniu polskiej spolecznosci w EVE, ale takze, ze odmienne style gry nie tylko sobie nie przeszkadzaja, ale wrecz uzupelniaja sie.
--- Koniec cytatu ---
Obawiam się, że się mylisz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej