Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[polish community] Z kim można polatać?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Styczeń 02, 2012, 08:58:48 ---I znowu kilka stron przepychanek czyje pvp jest lepsiejsze bo jest lepsiejsze i tyle. Dlaczego nikt nie potrafi zrozumieć, że w pvp chodzi o fun z zabijania?
--- Koniec cytatu ---
E..nie tylko z zabijania. Mnie najbardziej bawi wymuszenie okupu ;) No i nie ma to jak zapitolić kerbirowi sprzed nosa wraka frakcyjnego na jakiejś anomalce... obelgi czytam jak najlepszą poezję ;D
PVP to nie tylko zabijanie, jest wiele fajnych rzeczy które można robić bliźniemu :P
No..i żeby nie być offtopowym - moje PVP jest najmojsze z waszych i ciul.
Doom:
--- Cytuj ---E..nie tylko z zabijania. Mnie najbardziej bawi wymuszenie okupu
--- Koniec cytatu ---
* Doom zerka na siga Puszka...Irony overloaded
Trip:
Witam w Nowym Roku :P
Oczywiscie ze macie racje kazdy gra jak chce , ja dalem kilka przykladow i porownalem to co my robimy i co nam sie podoba a co nie , a o sposobie pvp decyduje gracz ( przeciez nie jest bezmozgim robotem ),granie samo w sobie musi dac satysfakcje i fun , inaczej bylo by bezsensu poswiecanie czasu >:D
Trip:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 01, 2012, 11:18:25 ---STFU, mama nie uczyła, że to niegrzecznie przeszkadzać komuś w samozachwycie? :P
Więc przeproś grzecznie i wracaj na Sanctuma jak na typowego mieszkańca 0.0 przystało ;)
--- Koniec cytatu ---
SokoleOko ciesze sie ze Cie widze , kope czasu :)
jak zawsze cieta riposta ??? ??? 8)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Styczeń 02, 2012, 10:01:39 ---* Doom zerka na siga Puszka...
--- Koniec cytatu ---
Dobrze że nie zezuje :P
no co... poprawiłem się... po low nie rozrabiam... ale mało to klientów w null ? ;D Szczególnie że CVA jest na tyle fajne że wszystko co się rusza i sojusz ma w nazwie, ustawia na minus :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej