Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[polish community] Z kim można polatać?

<< < (30/42) > >>

kamel:
dokładnie tak jak Nite pisze, ja sam od kiedy pogoda dopisuje praktycznie się nie loguję, piwko co wieczór z ekipą, eskapady na miasto i wycieczki na działeczki :D

a pomysł na odbudowę dawnego PBN i BUFU jak najbardziej zajebisty :) rozmawiałem z wieloma osobami które z nami latały w tamtych czasach i każdy jednomyślnie potwierdza, że takiego fun i poziomu gry od tamtego czasu nie mieli i nie znaleźli ( no może po za ekipą z Outbreak ), sam bardzo często wspominam tamte czasy zwłaszcza jak lecę w jakiejś flotce i trzeba spierdalać przed inną a w dawnych czasach z dawną ogarniętą ekipą byśmy ich rozjebali mając 3 razy mniej ludu we flocie i mnie Ch** strzela :) powoli zaczynam myśleć, że takiego poziomu gry jaki mieliśmy wtedy już raczej w PL community nie osiągnę chociaż mam szczerą nadzieję, że jestem w błędzie.

SokoleOko:

--- Cytat: Kamel w Maj 28, 2012, 17:10:00 ---powoli zaczynam myśleć, że takiego poziomu gry jaki mieliśmy wtedy już raczej w PL community nie osiągnę chociaż mam szczerą nadzieję, że jestem w błędzie.

--- Koniec cytatu ---

Niekoniecznie. Przez ten rok żaden z nas nie stał w miejscu. Zgoda, nasi dawni mistrzowie nie grają i pewnie nie wrócą, ale z drugiej strony dawni "młodzi" tacy jak Ty, ja, Gauncik czy Nite, też już podciągnęli skille i sporo potrafią.

No i najlepsi z CartelDOT wciąż grają - myślę o Zsur1amie na przykład.

MiltisUmbrae:
Polish corp w 0utbreak ? ;)

Lt Rook:
0utbreak to korporacja, Outbreak. to ally stworzony tylko na potrzeby tej korporacji, D-F-C został zaproszony jako wyjątek ze względów kampanii przeciwko CVA, więcej wyjątków niema i nie będzie.

Jonas:
Nie wydaje ci sie Kamel, ze troche plujesz na wlasnego korpa tym postem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej